Skocz do zawartości

Linkowanie katalogów

adam4

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałbym się dowiedzieć expertów czy takie coś jest sensowne?

Mianowicie mam strone https://web-gry.pl i kataloguje ją w katalogach i po zaakceptowaniu wpisu na poczte przychodzi mi mail żebym podlinkował swój wpis.

I teraz pytanie do was.

niektóre katalogi oferują w opisie strony że można wstawić 3 albo 1 link w tekście.

Załóżmy że ten katalog któy oferuje 3 linki. 1 link wykorzystuje na swoją strone 2 na podstrone a 3 przykładowo na podlinkowanie wpisu z innego katalogu.

Ma To wogule sens robienie takiego czegoś i czy to wogule da jakieś znaczne efekty.

Prosze o pomoc bo jestem w tym temacie początkujący.

A na lepszą indekasacje moge np. używać autosórfów żeby nabić owiedziny mojego wpisu. Da się zrobić takie coś i czy to wogule pomoże.

A może znacie jak to powinno prawidlowo się robić i jak zobaczyć czy wpis jest podlinkowany? i jak już jest podlinkowany to przestać podlinkowywać ten wpis czy nadal jeszcze go linkować?

A jak to jest rozwiazane z autosurfami i takimi podobnymi do nabijania. Jest możliwość podlinkowania wpisu porzez takie coś. I znacie może jeszcze jakieś sposoby na podlinkowanie tych wpisów.

I mam pytanie odnośnie robienie zaplecza.

Jutro chce zrobić kilka stron na początek na innych ip i darmowych serwerach bo nie mam kasy na worpresie. Napisze artykuły odnośnie mojej strony i jak mam to linkować bo czytałem o tym dużo ale nieogarniam tego zbytnio. Czy muszę podlinkować pierw te strony na wordpresie czy tylko linkowanie do mojej strony wystarczy?

Można podlinkowywać w katalogach te strony zapleczowa i strona musi być o grach tak jak strona którą potem będzie do niej linkowane??

A mam pytanie jak bym używał do tego systemu rotacyjnego e-weblink przykładowo to trzeba na domenie zrobić katalog.

Niewiem czy dobrze myśle w dobrym kierunku ale moim zdaniem z tego co rozumiem to da się zrobić takie coś żeby założyć przykładowo strone np. na darmowym yoyo.pl i zainstalować katalog webmini i tam dodawać adderkiem wpisy i artykuły. A niewiem właśnie jak wpłynie to na moją domene którą chcę podlinkować tą główną. Jak wgrywam pliki na główną to mi zastępują pliki indexsu i zamiast strony pokazuje mi się katalog .

Jak to waszym zdaniem parawidłowo w tym programie można zrobić. Prosze o pomoc bo jestem już cały zielony z niewiedzy jak to zrobić.

Jeśli ktoś byłby chętny i spodobała by ci się stronka to mógły mi pomógł w pozycjonowaniu jej.

wiencej info i jak byście mieli jakieś pytania to jestem na gg 7249446 i ogólnie dziękuje

Adres stronki https://web-gry.eu

ad 1. Tematyczność zaplecza... powtarzana przez wielu, na PiO znajdziesz sporo mitów i faktów dot. właśnie tego zagadnienia. Poczytaj sobie o tym ;)

ad 2. Generalnie darmowy yoyo.pl i inne syfki tego typu - nie polecam. Zakup hostingu i domeny to pare groszy, które zarobisz nawet na kilogramie puszek;d

E-weblink'a użyłbym bardziej do zaindeksowania wpisów na wspomnianych katalogach.

Potrzebujesz pomocy przy Sick Marketingu? Pisz: mateusz.kasperek@yandex.ru

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności