Skocz do zawartości

Pozycjonowanie w UK

Koobe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja mam wrażenie że to w Polsce SEO jest zacofane...

To jeszcze malo wiesz o seo w polsce, jak masz takie wrazenie.

Z reszta twoje pytanie, mowi samo za siebie ;-)

Mieszkająć 4-lata w UK czytająć angielskie fora z czystym sumieniem moge stwierdzic, iż Polskie SEO nie jest zacofane ;) ,a nawet my polacy skrupulatniej przykładamy się do pracy ;)

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

Dokładnie Arkaszka co jak coś hindusi umacniają ten kraj : stal, służba zdrowia, branża it to główna zasługa hindusów w UK.

Indie są tak ogromny krajem - podstawowym językiem u nich jest angielski (hindus z południa nie rozumie hindusa z północy) uczą się ang od małego, by później wyjechać do UK, USA itp. - robią tam karierę.

Sam ojciec pracy zdalnej J.M Nilles w swojej książce „Strategia kierowania wirtualną załogą „ strona 328 stwierdził cytat :

„Indie będą przewodzić w rozwoju telepracy , że względu na to ,że angielski jest tam pierwszym lub drugim językiem , a jednocześnie najpopularniejszym w Internecie „ … ”Jeżeli tylko 10% mieszkańców kraju liczącego miliard ludności to pracownicy informacyjni , oznacza to , że istnieje tam potencjał co najmniej 50 milionów telepracowników.”

edit:

A co jak co IT , SEO itp. może, a nawet w większości jest wykonywane w tej formie pracy :)

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

Darek zlituj się :-) i nie wypisuj takich bzdur :).

Widzę kolejny pozycjoner z Allegro,.. w obrocie.

Tomku gdzieś takie info wyczytał że się nie da, bo na 100 % tego nie robiłeś skoro nie wiesz.

Kochany najdroższy :) ja w obrocie wymieliłem koło 200 fraz w google.co.uk wszystkim czym się da.

I żeby nie było że rżnę kozaka-frazy naprawdę były średniej trudności,sporo łatwych,lekko trudnych.Może kilka z bukmacherką to były trudne frazy.

Jak najbardziej używałem SWLi z funkcją obcojęzyczną ale nie oszukujmy starczają one co najwyżej na frazę angielską "szewc w podlondyńskiej pipidówce" ;).

Krótko mówiąc twoje metody są poprawne ale na dłuższą metę to te linki z rodzimych SWL (z funkcją obcojęzyczną) są g... warte ;).

Jednak nie przeczę pomagają fajnie mielą serpy w co.uk ale potem brakuje "tego czegoś" i trzeba używać zagranicznych wynalazków (i nie chodzi mi tu już wcale o ScrapeBoxa czy xR z modami czy też bez jak kto woli).

Pozdrawiam Tomasz

Ja mam wrażenie że to w Polsce SEO jest zacofane...

To jeszcze malo wiesz o seo w polsce, jak masz takie wrazenie.

Z reszta twoje pytanie, mowi samo za siebie ;-)

Łee tam, w złym kontekście to napisałem. Nie chodzi o poziom i skuteczność Polskich pozycjonerów tylko to za jakie pieniądze sie to robi... Z reszta nie tylko w SEO. Za granicą sa lepsze pieniądze.

Wizjonerem nie jestem, ale rynek UK jest dla mnie nowy, stąd pytam tych którzy tam już działają, bo ciekawiły mnie różnice ( o ile takie są)

Każdy jest najmądrzejszy na forum, a kto nie pyta ten nie błądzi.

Ale fajnie że kilku specjalistów SEO z UK raczyli podzielić się swoją wiedzą :D

Koobe, ja także przymierzam się do zakupu SliQ Submitter. Dziś nawet testowałem demko z darmowymi 100 katalogami. Czy ktoś używał tego softu i może podzielić się wrażeniami?

Obecnie posiadam scrapebox'a i zastanawiam się jeszcze nad dodatkowym narzędziem typu dodawarka do katalogów/precli. Oczywiści chodzi o rynek zagraniczny.

Witam,

Chcialbym sie podpiac do tematu bo tez chce zdobyc podbic rynek w uk. Najlepsze co do tej pory udalo mi sie znalezc o pozycjonowaniu to, to ze trzeba zbudowac zaplecze czyli np: stworzyc pare stronek ktore trzeba dodac do katalogow stron i na tych stonach umiescic link do strony ktora chce sie wypozycjonowac.

W zwiazku z tym ze chcialbym zeby moja stronka byla jak najwyzej w google.com google.co.uk yahoo.com uk.yahoo.com i bing.co.uk czy zna ktos z was jakies dobre katalogi stron w angli ? i czy zaplecze czyli strony z linkiem do mojej strony glownej powiny byc angielsko jezyczne np :blebleble.co.uk czy moga byc to linki ze stron polskich blebleble.pl czy ma to jakiekolwiek znaczenie ?

https://cutoutstudio.com/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności