Skocz do zawartości

Pozycjonowanie w UK

Koobe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Koobe, ja także przymierzam się do zakupu SliQ Submitter. Dziś nawet testowałem demko z darmowymi 100 katalogami. Czy ktoś używał tego softu i może podzielić się wrażeniami?

Obecnie posiadam scrapebox'a i zastanawiam się jeszcze nad dodatkowym narzędziem typu dodawarka do katalogów/precli. Oczywiści chodzi o rynek zagraniczny.

Śmiało mogę polecić, na standardowej bazie osiagnąłem niemal 1700 wpisów.

Mam lickę na 3 miesiące ale na pewno sobie przedłuze.

Support też bardzo sprawny (po instalacji soft sie nie chciał odpalić, okazalo się że nie mam w systemie czcionki ktora jest w programie, pomoc supportu była bardzo szybka i konkretna)

Spoko spoko 1700 wpisów ale czy dobrze dopasowałeś kategorie? Warto o tym pamiętać bo nie sztuka uzyskać wysoki procent Succeed tylko dobrać na początku kilka dobrych tematycznych kategorii (podkategorii) a potem puścić Auto Submit and Auto Skip ;).

Nie zapominajmy że są to katalogi moderowane.

Pozdrawiam Tomek

@MaxPan

Zauważyłem na Twojej stronie w wątku o SliQu taki wpis:

"3. Znajduje linki do strony z wyszukiwarki i eksportuje ich do pliku ( można obserwować na bieżąco ile masz zaakceptowanych wpisów).

Mógłbyś zdradzić jak to robisz? Ja po skończonym dodawaniu klikam "Export Submit List" i mam tylko link do głównej domeny katalogu. Jak zrobić aby wyeksportować linki konkretnie do dodanego wpisu w katalogu?

Będę wdzięczny za pomoc.

---

Mam jeszcze pytanie. Co zrobić z dodanym wpisem do katalogu? Dopalić go jakoś? Jestem początkującym i będę wdzięczny za pomoc. Poza SliQ Submitterem mam jeszcze scrapeboxa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności