Skocz do zawartości

Katalogi Graf-Mar

pozycjo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 7 miesięcy temu...

przejrzalem troche z tych 640 sinookow gdzie dodawalem niecaly rok temu i widze ze domeny wygasly mimo ze ciagle sa zaindeksowane, a na ich miejsce zostaly kupione nowe domeny

czy taka sama sytuacja bedzie z nowymi domenami ktore za rok znowu nie beda przedluzone?

rzecz jasna daleki jestem od zmuszania wlasciciela katalogow do utrzymywania ich po wsze czasy :)

po prostu nieco zaskoczylo mnie takie podejscie zwlaszcza ze bany sie nie sypnely i chcialbym wiedziec czy taka sama sytuacja dotknie nowe domeny

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

to akurat nie stanowi problemu

problemem jest raczej brak informacji o tym na stronie ze wpisy zmienily lokalizacje

ja trafilem na to przez przypadek w zasadzie - niedlugo wygasle domeny wyleca z indeksu i czlowiek moze myslec ze stracil pakiet linkow - tymczasem one generalnie istnieja na nowej lokalizacji ale bez podlinkowania marny z nich uzytek

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Opal jakiś soft co sprawdza obecność strony w katalogu, na stronie

https://multikody.com.pl/

masz aktualna listę sinooke, i znajdziesz swoje wpisy. To dotyczy na ile pamiętam 110 domen. Jak nie masz czym sprawdzić mogę tobie sprawdzić.

• 3 tygodnie później...

Całą grupę, bodajże tą najświeższą (nr 3) szlag trafił. Około 100 katalogów, żaden nie działa. Multi-kody (a nie był to jeden) kupione na firmę (f-vat) i w dobrej wierze po poczytaniu na forum pochlebnych recenzji na temat Twoich (właściciela firmy/grupy Graf-mar) katalogów.

Czy jakieś uzasadnienie usłyszę, czy olewka jak w całej branży seo ?

Nie obrażając oczywiście tych, którzy podchodzą profesjonalnie do tematu (są tutaj tacy ale jak na lekarstwo).

Internetowa Baza Stron

Nic szlag nie trafił, po prostu ktoś życzliwy puszcza mi ostatnimi czasy DDoS z Chin więc postanowiłem migrować na mocniejsze maszyny. Od jutra wszystko będzie śmigać na nowej maszynie a za kilkanaście minut wszystko ruszy jeszcze na starym dedyku. Niestety za pracę serwerowni nie odpowiadam, że im fizyczną maszynę trafiło o 2 w nocy podczas przenoszenia .

Katalogi wróciły.

Aczkolwiek moc katalogów w dalszym ciągu jest mizerna a wręcz jej nie ma. Na zadane moje pytanie niecały roku temu, czy grupa jest w ogóle w jakikolwiek sposób pozycjonowana otrzymałem odpowiedź, że TAK. Od dwóch update PR katalogi stoją na 0.

Moja prywatna grupka 5 sztuk ma od Pr 1-3 a jest świeższa.

Katalogi z tej grupy są linkowane niestety tylko między sobą plus linki z innych grup tego samego właściciela.

Każdy niech wysnuje własne wnioski czy warto do nich dodawać. Wg. mnie nie warto.

Żeby nie było. Obsługa najwyższa pólka. Faktura zaraz po zakupie kodów. Tutaj nie mam nic do zarzucenia.

Opinię wyrażam po dodaniu 3 różnych stron do 200-stu katalogów graf-mar ponad 7 miesięcy temu.

Internetowa Baza Stron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności