Skocz do zawartości

Czarna owca !

Arkadio

Rekomendowane odpowiedzi

wnosze tutaj swoją prośbę o wyrozumiałość - CEREBRU jest naprawdę w porządku - ja uważam, że ja np. częściej walne na forum jakąś gafę, wpiszę jakąś bzdure itp. Nie ma co robić znowu afery wokół CEREBRU - dajcie mu czas i zobaczycie, że będzie ok ;)

po to jest forum, żeby się uczyć, a jedno jest pewne, że nigdzie nie ma forum, gdzie można spotkać tylu miłych i kulturalnych ludzi - HANG LOOSE :mrgreen:

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

intruder2600

Jak widzisz wszyscy maja szanse i Cerebru rowniez.

Problem nie byl w tym, ze walnie jakas gafe, tylko w podawaniu swoich domyslow jako faktow i braku argumentow do podtrzymania tego i nie moznosci przyznania sie do tego, ze nie jest tak jak napisal.

Jego wypowiedzi sa czest krotkimi, urwanymi stwierdzeniami, ktore nic nie wnosza do dyskusji, a tylko zaprzeczaja i brak mu argumentacji.

Ja jednak nie mam zamiaru instalowac ignore-hack, ani banowac nikogo bez potrzeby, wiec - hang loose. 8)

po to jest forum, żeby się uczyć,

byle nie kosztem innych.

mnie bardzo drazni takie dodawanie bezsensownych postow, gmatwajacych temat, najczesciej zreszta konczy sie to jeszcze wewnetrznym mini flamem z cerebru. to forum rosnie bardzo szybko i dziennie jest tu duzo postow. gdyby powstrzymac sie od pisania nie na temat, to moze mialbym o 20 postow dziennie mniej do przejrzenia. rzecz nie bez znaczenia...

"i can handle it without linking :)"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności