Skocz do zawartości

rHosting.eu – tani hosting SEO

Kulfik

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem testuje wszystko działa bardzo dobrze :) Polecam

ps. No własnie ile można postawić "małych WP" na nim ?

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

uuuu to bidnie bez ssh - nie da rady w żaden sposób tego dodać? Bo przegrywanie przez ftp bez ssh to masakra... 1 czy 5 domen można ale przy setce...

i pytanie o przypisywanie IP - bo ja się nie znam :) jak strona może działać na kilku IP jednocześnie? jest losowane podczas otwieranai adresu?

Z rzeczy właśnie mi brakujących - wybór IP na poziomie dodawania domeny oraz opcji "wybierz losowe IP"

dymna.jpg

SSH nie ma i na razie na pewno nie będzie, natomiast pomocne przy wrzucaniu plików może być połączenie FTP + DA, tj wrzucenie przez FTP spakowanego pliku ze stroną / stronami, a przez DA jego rozpakowanie i przekopiowanie folderów na poszczególne domeny.

Domena nie może działać na kilku IP, bo apache zgłupieje. A tu masz opis jak zmienic ip : zmiana ip.

Pare osob pytalo mnie sie na priv, do kiedy bedzie aktywny kod PIO. Wiec odpisuje;).

Kod bedzie aktywny do jutra, potem promocja 'startowa' sie narazie konczy.

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

To już prościej utworzyć docelowe katalogi ze spakowaną stroną i później przerzucić na ftp, wywołać skrypt rozpakowujący.

Metoda dla np. 30 WP

cmd windows -> md nazwa_domeny -> md nazwa_domeny\public_html -> copy wordpress.zip nazwa_domeny\public_html

nazwa_domeny - wrzucamy np. do pspad 30 nazw domen i generujemy 30xkażde polecenie, razem 60s roboty

jeszcze prościej dowolny język programowania co nam wypluje te 90 komend

Później po prostu kopiujemy do domains katalogi (zostawiając na nockę :) ), nie trzeba się bujać z każdą stroną, wywołujemy skrypt rozpakowujący. Jedyny problem jaki widzę, to domyślny plik strony index.html - czyli trzeba go usunąć (swoją drogą - nie dałoby się na index.php przestawić?).

Ale generalnie bez ssh to i tak rzeźba straszna.

IP zmieniałem właśnie tak ale swoją drogą strasznie durne rozwiązanie.

Dobra pomarudziłem, testuję dalej.

dymna.jpg

Pare osob prosilo o uruchomienie kodu PIO na jeszcze chwile, bo sie zagapili i kod przestal dzialac;)

A wiec, kod PIO jest aktywny dzis do wieczora.

Zapraszam do zakupow.

428x60.gif

A co z DNSami, czy wszystkie domeny podpięte do hostingu będą miały ten sam DNS?

Czy serwerownia jest jednak czy na te wszystkie IP przypada choć kilka różnych serwerowni?

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Kupiony pakiet podstawowy. Zobaczym jak to działa. Akurat kończą mi się hostingi w jupe i seolite to się wymieni któryś (chyba seolite raczej).

Mam nadzieję, że ten hosting nie skończy się jak kojotkowy na którym wtopiłem trochę kasy.

Pozdrawiam!

B.

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

Mam nadzieję, że ten hosting nie skończy się jak kojotkowy na którym wtopiłem trochę kasy.

nie skonczy;) hostinghouse trzyma sie juz prawie rok wiec tu tez damy rade ;)

428x60.gif

Na tym hostingu nie działa Microsite Manager (na tym i na neteasy.pl), od kilku dni sie meczymy instalacja na rhosting dostając tylko zdawkowe odpowiedzi. Czy moglibyście poświęcić trochę czasu na jednego klienta sprawdzając w logach co się dzieje że nie działa? Najlepiej byloby raz a dobrze rozwiazac ten problem, zeby w przyszlosci szybko przebiegala instalacja.

Problem rozwiązany z pomocą Kulfika. Należy w htaccess usunąć wpis: #Options +FollowSymLinks +ExecCGI^M

Takze jeszcze raz dzieki za pomoc ;), od teraz każdy będzie mógł sobie zainstalować MM na tym swietnym hostingu z super obsluga :)

Jestem producentem oprogramowania na stronie www.Skrypty.pro, m.in. Microsite Managera.

Chcesz się dowiedzieć jakie jest najlepsze narzędzie pod zaplecze?

Porównaj kilkadziesiąt cech znanych programów w formie tabeli.

Piszemy teksty, robimy blasty i podlinkowujemy w formie piramidy - sprawdź nas!

No to łyżka dziegciu do beczki miodu :D

Support: powiem oględnie baaardzo oszczędny w słowach. I w sprawach prostych i tych bardziej skomplikowanych. To co gdzie indziej załatwia się jednym ticketem tutaj wymaga kilku wymian mailowych. Niestety robi to wrażenie, że klient przeszkadza supportowi w pracy :D

Ale rozumiem, że to się dotrze w praniu.

@ od teraz każdy będzie mógł sobie zainstalować MM na tym swietnym hostingu z super obsluga :)

Sama instalacja i owszem po drobnej korekcie pójdzie, co z tego skoro nie można podłaczyć domen do jednego katalogu inaczej niż przez wskaźnik domen. Symlink jest wyłączony. Więc nie da się postawić przy pomocy tego softu eleganckiego zaplecza - każda domena na innym IP i swoim DNSie.

Wymogłem swoja upierdliwością zapewnienie, że jest w planie udostępnić taką funkcjonalność, moim zdaniem wprost niezbędną. Mam nadzieję, że dotrzymają słowa.

A teraz miód na brodę hostingu:

oferta jest dobra, ze zniżką PIO znakomita wręcz.

Więc kupiłem jeden z planów, zobaczymy jak to będzie hulać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności