Skocz do zawartości

rHosting.eu – tani hosting SEO

Kulfik

Rekomendowane odpowiedzi

Czy można przenieść na raz cały konto na rhosting robiąc backup przez DirectAdmin na starym i odtwarzając przez "Przywróc backup" na rhostingu?

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Czy można przenieść na raz cały konto na rhosting robiąc backup przez DirectAdmin na starym i odtwarzając przez "Przywróc backup" na rhostingu?

Tak, ja właśnie w ten sposób przeniołem się z innego hostingu.

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

• 3 tygodnie później...

Miło mi poinformować, że właśnie oddaliśmy do użytku nową funkcjonalność w panelu - zmianę katalogu źródłowego domeny. Można również podać wspólny katalog przy hurtowym dodawaniu domen.

Plugin jest jeszcze w fazie testów, więc wszelkie zauważone nieprawidłowości prosimy zgłaszać do BOK.

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

Potwierdzam to o czym pisze Kulfik. Zmiana katalogu dla domeny jest i działa. Dla użytkowników MM skończyły się zatem kłopoty na tym hostingu.

Przy okazji wspomnę, że support zrobił się jakiś taki rzekłbym bardziej user friendly :D

Tą drogą też chciałbym podziękować Kulfikowi za okazaną pomoc i zainteresowanie w rozwiązywaniu problemów związanych z hostingiem.

Support na plus. Wysłałem w nocy ticket, w niedzielę rano była odpowiedź.

Uwaga: przy przenoszeniu z innego hostingu za pomocą przywracania backupu z direct admin zwróćcie uwagę na to, czy nie potrzeba przeczyszczenia wpisów DNS, bo mogą zostać śmieci.

Pozdrawiam!

B.

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

• 2 tygodnie później...

Z okazji Świąt Wielkanocnych przygotowaliśmy dla Was zniżkę - dla każdego nowego konta 30% zniżki. Wystarczy przy składaniu zamówienia wpisać kod JAJO. Promocja ważna do wtorku włącznie. Wesołych!

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

Pisanie na forum daje dodatkową motywację dla firmy :) mi też rzęzi i wywala się dziś.

Wszystko rozumiem, ale Kulfik napisał że on nie widzi problemu, a bez żadnego zgłoszenia od klienta nie wie nawet chyba czego szukać?

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności