bojanvuk Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Czy można przenieść na raz cały konto na rhosting robiąc backup przez DirectAdmin na starym i odtwarzając przez "Przywróc backup" na rhostingu? Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit! Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2 "Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nafri Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Czy można przenieść na raz cały konto na rhosting robiąc backup przez DirectAdmin na starym i odtwarzając przez "Przywróc backup" na rhostingu? Tak, ja właśnie w ten sposób przeniołem się z innego hostingu. Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulfik Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Miło mi poinformować, że właśnie oddaliśmy do użytku nową funkcjonalność w panelu - zmianę katalogu źródłowego domeny. Można również podać wspólny katalog przy hurtowym dodawaniu domen. Plugin jest jeszcze w fazie testów, więc wszelkie zauważone nieprawidłowości prosimy zgłaszać do BOK. Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik- NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek1970 Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Potwierdzam to o czym pisze Kulfik. Zmiana katalogu dla domeny jest i działa. Dla użytkowników MM skończyły się zatem kłopoty na tym hostingu. Przy okazji wspomnę, że support zrobił się jakiś taki rzekłbym bardziej user friendly Tą drogą też chciałbym podziękować Kulfikowi za okazaną pomoc i zainteresowanie w rozwiązywaniu problemów związanych z hostingiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojanvuk Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Support na plus. Wysłałem w nocy ticket, w niedzielę rano była odpowiedź. Uwaga: przy przenoszeniu z innego hostingu za pomocą przywracania backupu z direct admin zwróćcie uwagę na to, czy nie potrzeba przeczyszczenia wpisów DNS, bo mogą zostać śmieci. Pozdrawiam! B. Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit! Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2 "Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulfik Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Z okazji Świąt Wielkanocnych przygotowaliśmy dla Was zniżkę - dla każdego nowego konta 30% zniżki. Wystarczy przy składaniu zamówienia wpisać kod JAJO. Promocja ważna do wtorku włącznie. Wesołych! Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik- NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulfik Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 @elpav - nasz monitoring nie wykazał żadnych padów, nikt też się z nami nie kontaktował w podobnej sprawie. Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik- NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbrt Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Mi też nie działa hosting . Dodatkowo nie działa strona rhosting.eu. Działa tylko https://panel.rhosting.eu/. Proponuję, dla dobra wspólnego, przy instalowaniu Wordpressów dodawanie wtyczek cache Tutaj jest ranking takich wtyczek. edit: już działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Jak wam coś nie działa, to piszcie do firmy - forum to nie BOK! "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Pisanie na forum daje dodatkową motywację dla firmy mi też rzęzi i wywala się dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Pisanie na forum daje dodatkową motywację dla firmy mi też rzęzi i wywala się dziś. Wszystko rozumiem, ale Kulfik napisał że on nie widzi problemu, a bez żadnego zgłoszenia od klienta nie wie nawet chyba czego szukać? "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Nie dało się zgłosić błędu przez panel, bo rhosting leżał, próbowałem. Jak już napisałem tutaj to wszystko było ok, więc nie pisałem Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeryf Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Kulfik - można spodziewać się w najbliższym czasie jakiś kodów promocyjnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulfik Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Kod majowka2012 ważny do 26/04/2012 da 40% zniżki na dowolne pierwsze zamówienie konta hostingowego. Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik- NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Kasperek Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Kod majówkowy powinien obowiązywać do końca majówki Przydałby się, bo musze jeszcze hosting kupić jeden;) Potrzebujesz pomocy przy Sick Marketingu? Pisz: mateusz.kasperek@yandex.ru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.