Skocz do zawartości

Ciekawostka?

adek

Rekomendowane odpowiedzi

ostatnio moja firma tworzyła stronę, www.inar.pl

Zerknijcie na Link opularity , 1 link bodajże dla google, podejrzewam że to i tak przez przypadek, klient nie chciał pozycjonowania z jakiś tam względów.

Strona powstała z rok temu.

A teraz zerknijcie na PR

Dlaczego jest taki wysoki?? Czyżby google dawało premie za powiedzmy coś niestandardowego w sieci, coś co wnosi jakis nowy powiew :) (branża troche mało popularna)

PR 4 to rzadne szczyty ale zważywszy na fakt że google zaindeksowało 1 linka msn 2 - to już zagadka.

Widać nie znamy zasad przyznawania PR przez google.

takie jest moje zdanie

:):P:P;)

Kapsel Heinekena

Fajny kubek, fajne kubki i może coś jeszcze

Kubki reklamowe

Tak sobie czytam ten temat i tez nie bardzo moge to zrozumiec .... a już napewno to ze z 1 linka mozna miec pr10 .. hehe, Moze ktoś mądrzejszy napisze dokładnie co to za przypadek ? bo troszke mi sie PR'owy światopogląd podłamał :D

Bo nieczytacie starych wątków na forum.

a)Poszukajcie co to jest low rank LR

b)witryna jest z 2001 roku to 2

c)Są dwa updaty Pr publiczny i bieżacy wy widzicie tylko publiczny

d)Poczekajcie co bedzie z tą witryną po następnym publicznym

e)Link linkowi nie równy

f)róznice w wynikach na datacenters

e)przywracanie starych baz danych

f)Wytracanie pr z czasem

I poczytajcie stare wątki na forum to nadal się opłaca

Fiszka z forum kosztuje 1000,00pln :D

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności