Skocz do zawartości

Czy moc wygasłej domeny do której prowadzą linki powróci po wykupieniu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Mam pytanie, czy jeśli ponownie wykupię domenę którą kiedyś lekko pozycjonowałem a która wygasła jakieś 0,5 roku temu ale nadal prowadzą do niej linki z różnych miejsc to jej moc powróci ?

czy może dla odmiany wręcz przeciwnie, wpakuje się w filtr bo zaraz po zarejestrowaniu domeny będzie nagle kierować do niej sporo linków ?

Będę wdzięczny za pomoc.

Przecież własnie dlatego sporo osób poluje na stare, wygasłe domeny, które mają w sieci silne linki. Jeśli takie backlinki dalej istnieją na zaindeksowanych, dobrych stronach, to przecież zostaną policzone..

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

zależy jak długo domena była wolna
a która wygasła jakieś 0,5 roku
;)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Tak moc odzyskasz pewno nie całą, bo linki już wygasły, ale część na pewno.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności