Skocz do zawartości

Seo sprawdzenie pozycji

Mroczo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

mam nadzieje ze mnie nie zlinczujecie za kolejny temat z rodzaju sprawdzenie pozycji w google.

Odpowiedzi na mój problem nie znalazłem na PiO oraz wujek google nie był nazbyt pomocny.

Teraz konkrety:

Założyłem sklep internetowy i spokojnie go pozycjonuje zdobywam linki itp. Zawsze sprawdzałem pozycje za pomocą SeoLight oraz Seo soft od paru dni żaden z programów nie pokazuje mojej pozycji nie wiem co jest grane ? index: oraz site: działa, sprawdzałem na innych komputerach jedna z faz na którą pozycjonuje znajduje się TOP5 a w żadnym z programów nic tzn. poza 100 wynikiem.

Mam pytanie czy ktoś z was spotkał się z czym takim ? z góry dzięki za odpowiedz

Pozdrawiam

tak wielokrotnie. odcięcie:

- słabe linki

- mała liczba linków z tą frazą

- kiepska optymalizacja

to tylko kilka przykładów co może być źle

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Pozdrawiam

Dzięki wielkie działa!

Nie patrzyłem na stonkę seolight ze względu na niedziałający inny program i tu był mój błąd.

Mam prośbę o podpowiedzenie mi coś więcej z pojęciem odcięcia. Szukałem teraz tego i 99% wyników to piłowanie silników :peace:

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności