Skocz do zawartości

darmowy katalog pr = 4 :)

FreeS

Rekomendowane odpowiedzi

może twoje tak po moim ani śladu, jak również brak info o niezakceptowaniu wpisu placze.GIF
Nie rycz... :)

Ja wczoraj dodałem dwa wpisy, jeden zaakceptowany od ręki, i też zastanawiałem się co z drugim. Ale obydwa już siedzą w katalogu ;)

Webmastering, kodowanie & programowanie

Więcej informacji na moim profilu

Zapraszam na PW

sprawdźcie w spamie, jeśli wpis nie został zaakceptowany zawsze o tym informowałem użytkownika. jak zauważyliście wpisów zaakceptowanych jest 220 - zakładam że ok 80 (spamy, wielokrotne DC itp) odrzuconych - co daje łącznie ok 300 maili w ciągu 24h. Może to u niektórych firm z darmową pocztą jest równoznaczne z oznaczeniem jako spam...

site ładnie wskoczył ;)

Już 300 zaakceptowanych wpisów! Wszystkich których wpis został odrzucony z powodu DC zapraszam do wprowadzenia 350 znaków spod palucha, to nie jest dużo :)

Przypominam, że przy 500 wpisach jedynym możliwym wpisem będzie wpis płatny(prawdopodobnie na kilka tygodni) Dlatego radzę się pośpieszyć :)

Dobijamy do 400 ;)

Po przekroczeniu tej wartości ustawiam jedynie możliwośc dokonania wpisu za opłatą 2zł netto. Zainteresowanych zapraszam, zostało jeszcze kilka wpisów za free :D

// edit: przekroczona ilość 400 darmowych wpisów. Teraz każdy wpis to 2zł netto.

Istnieje również możliwość zakupienia większej ilości kodów w cenie zdecydowanie niższej. W tej sprawie proszę pisać na pw :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności