Skocz do zawartości

WP-kat: grupa katalogów

kursor

Rekomendowane odpowiedzi

Przywykłem do zasady, że daje się jakieś 120% tego co dostaje się z SMS'a... :)

Fakt firmom to nie robi różnicy (i tak wszystko leci w koszty), ale zwykłym osobom fizycznym tak. Wolę wysłać SMS'a niż płacić przelew w takiej sytuacji. ;)

• Odpowiedzi 441
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Z SMS'a uzyskuje się maks. 50% - w Cashbill jest 46%, Hompay 48%, Dotpay chyba 50%. Kolega ma HP, więc z SMS'a 6,15zł dostaje 2,40zł netto. ;)

Rozumiem, że sugerujecie abym podniósł o 100% cenę za SMS.

Dla mnie najistotniejsze jest aby cena dla użytkownika była taka sama, bez względu na sposób płatności.

Za przelew jest dłuższy okres wyróżnień.

Bardzo fajna grupa katalogów:)

Jedynie czego mi brakuje to brak możliwości zmiany hormonogramu(albo nie znalazłem)

Oraz błędny log w dodawarce(https://www.kaska24.net wpis dodany)

Wchodzę na dodany wpis a tu:Apologies, but no results were found for the requested archive. Perhaps searching will help find a related post.

Ale ogólnie bardzo mi się podoba <bravo>

:D

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Bardzo fajna grupa katalogów:)

Jedynie czego mi brakuje to brak możliwości zmiany hormonogramu(albo nie znalazłem)

Oraz błędny log w dodawarce(https://www.kaska24.net wpis dodany)

Wchodzę na dodany wpis a tu:Apologies, but no results were found for the requested archive. Perhaps searching will help find a related post.

Ale ogólnie bardzo mi się podoba <bravo>

:D

Harmonogram ustawiasz wprowadzając szczegóły wpisu - na samym końcu formularza.

To nie są błędy w dodawarce. Log pokazuje, że wpis został dodany do katalogu - nawet dla wpisów, które czekają na publikację.

Po kliknięciu w link błąd masz ponieważ wpis nie został jeszcze opublikowany (nie nadszedł czas publikacji wg harmonogramu).

Obecnie pracuję nad uzupełnieniem tego logu aby pokazywał czasy publikacji.

Jeżeli chodzi o log faktycznie dobrze:)

Fajnie by było jakby po dodaniu w dodawarce można było przesunąć jednak czas publikacji.

Wpisy są jak najszybciej "wypychane" do katalogów docelowych i tam czekają na publikację.

Obecnie nie ma możliwości modyfikacji harmonogramu po zatwierdzeniu wpisu.

Istnieje możliwość ponownego dodania strony do dodawarki? Ponieważ ostatnim razem, kiedy ją używałem była mniejsza ilość katalogów, niż jest teraz.

Jeżeli kod nadal jest ważny (nie minęło 30 dni) wpisy zostaną dodane do nowych katalogów.

Jeżeli kod nie jest ważny można dodać wpis tylko "ręcznie" do poszczególnych katalogów.

• 2 tygodnie później...

Dodałem możliwość dołączenia do wpisu video z youtube.

Pierwsze testy wyglądają obiecująco. W SERPach pokazuje się miniaturka video:

incentive.png

Video można dołączyć podając adres filmiku na youtube przy dodawaniu pojedynczego wpisu jak i w dodawace.

Na razie tylko w mojej grupie katalogów. W najbliższych dniach udostępnię video dla wszystkich użytkowników WP-kat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności