Skocz do zawartości

WP-kat: grupa katalogów

kursor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 441
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

We wszystkich katalogach wdrożone zostały Rich Snippets.

Tutaj można zobaczyć jak google "widzi" przykładowy wpis.

Dla wpisów, zawierających dane o firmie fragmenty sformatowane zawierają nazwę firmy, opis, adres, współrzędne geograficzne (jak jest mapka) i zrzut ekranu strony internetowej.

Po ponownym zindeksowaniu przez robota google tak będzie wyglądał nasz wpis?

W kilku katalogach zmieniłem tylko anchory, a teraz dostaje mail o odrzuceniu i:

Prawdopodobna przyczyna: niegramatyczny opis;

Co mam zrobić? Zależy mi na linkach, ale muszę zróżnicować anchory.

Poza tym czy ze starego adresu np. www.nazwaktalogu/nazwa-linku-wczesniejszego dokona się automatycznie przekierowanie stałe 301 na www.nazwaktalogu/nazwa-linku-obecnego ?

pozycjonowanie stron www z Brandbay

@kursor chciałem kupić kilkanaście multikodów, ale coś mnie tknęło aby sprawdzić, czy zachowana jest tematyczność stron w kategoriach, sprawdziłem kategorie finanse i kredyty....i niewiele znalazłem tam stron finansowych...

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

@kursor chciałem kupić kilkanaście multikodów, ale coś mnie tknęło aby sprawdzić, czy zachowana jest tematyczność stron w kategoriach, sprawdziłem kategorie finanse i kredyty....i niewiele znalazłem tam stron finansowych...

To pozostałość po starej definicji wpisów GOLD, które były promowane we wszystkich kategoriach. Ostatnie wpisy GOLD ze starej definicji wygasają w pierwszym tygodniu września. Więc tematyczność zostanie przywrócona.

Nowe wpisy GOLD są promowane tylko w swoich kategoriach.

Tak jest:

Prawdopodobna przyczyna: niegramatyczny opis[/color]]

Z tym, że jest to tekst generowany z dodawarki i mnie to zdziwiło.

Tak się domyślam, że z dodawarki. Przy sprawdzaniu musiało mi wylosować sensowny tekst.

Jednak większość tych tekstów jest w zabawna w swojej niegramatyczności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności