Skocz do zawartości

WP-kat: grupa katalogów

kursor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 441
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Fajna pomysł :) skorzystałem z kodu. Posiedziałem i zrobiłem z synonimami ile mi wpadło do głowy. Jak coś to prosiłbym o nie usuwanie tylko o ew. info o poprawie :P

Nie mam PejsBuka ale wiem, że da się zrobić dział dostępny tylko dla ludzi którzy polubią fanpage :) to może zrób w takim dziale właśnie kody, które udostępniasz ? W sensie ty dajesz coś to też miło jak ktoś polubi :P

Nie będę robił zamkniętego działu. Kto polubi FanPage będzie dostawał info na swojego FB i będzie mógł skorzystać z kodu.

Informacja o publikacji kodu na tym forum była tylko dzisiaj. Następne dotrą tylko do tych co dali lajka :-) No chyba, że będą co chwila odświeżać stronę na FB.

Dzisiejszy kod z Facebooka wisi 3 godziny i nie znalazł chętnego?

https://www.facebook.com/WpKat

No i znalazł się chętny... ;-)

Wykorzystałem już dwa kody, warto obserwować Facebook'a. Nie będziesz stratny dodając codziennie multikod?

Dziękuje za kody i polecam katalogi ;) moderacja natychmiastowa.

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

Chodź korzystałem z darmowego multikodu administrator nie odmówił pomocy kiedy zorientowałem się że źle wstawiłem link w opisie ;) Szybko i bez gadania został naprawiony mój błąd zaraz po wysłaniu zapytania o pomoc w edycji wpisu ;)

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

We wszystkich katalogach, przy wpisach dodałem przyciski "Lubię to!" i "g +1".

Zachęcam wszystkich do klikania w swoje i nie swoje wpisy.

Może obecnie nie ma to znaczenia. Na pewno nie zaszkodzi.

A w przyszłości... kto wie co algo z tym zrobi ;-)

Po przetestowaniu na moich katalogach funkcja zostanie udostępniona wszystkim użytkownikom WP-Kat.

Edycja:

Przy lajku na FB i wpisie w g+ pojawi się miniaturka strony i jej opis :-)

• 2 tygodnie później...

Dzisiaj wdrożyłem kolejną funkcję: przedłużanie okresu wyróżnień (przedłużanie wpisu).

Dla wpisów należących do grupy, która ma wyróżnienia ważne przez zdefiniowany okres (w moich katalogach: Premium i Gold) można przedłużyć okres tych wyróżnień.

Przedłużenie wpisu można wykonać w PA katalogu. Przy opublikowanym wpisie dostępny jest przycisk "Przedłuż wpis". Po naciśnięciu trzeba wprowadzić kod/multikod.

Przedłużenia można dokonać tylko w czasie, gdy wyróżnienia są aktywne (okres jeszcze się nie zakończył).

Przedłużenie związane jest z bonusem (definiowanym przez administratora w grupach wpisów).

W moich katalogach bonus to 15 dodatkowych dni wyróżnień.

Funkcja działa tylko w poszczególnych wpisach w katalogach. Pracuję obecnie nad dodaniem jej do dodawarki, tak aby można było przedłużać wpisy hurtowo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności