Skocz do zawartości

WP-kat: grupa katalogów

kursor

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj w okolicy godziny 11.00 był problem z ustawieniami zegara na jednym z serwerów.

W związku z tym mam sygnały, że niektóre wpisy mogły przedwcześnie zostać przeniesione z grupy wpisów wyróżnionych do wpisów zwykłych.

Jeżeli ktoś ma taki przypadek, proszę o przesłanie przez formularz kontaktowy https://www.wp-kat.pl/kontakt treści wiadomości email, która została wysłana jako powiadomienie o przeniesieniu wpis.

• Odpowiedzi 441
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Skorzystałem z 3 darmowych multikodów na wpis zwykły. W przypadku dwóch stron nie wszystkie wpisy zostały jeszcze dodane (rozplanowałem sobie średnio 3 wpisy na dzień) więc odniosę się do strony której dodawanie zostało zakończone.

strona: https://c9online.pl/

liczba katalogów: 99

wpisów zaindeksowanych: 93, wpisy po dodaniu były zostawione same sobie (bez pingu etc.)

Podsumowując, szybko i przyjemnie dodałem stronę do ponad 90 katalogów. Wystarczył jeden tekst z synonimami, pozycja w google wywindowała w górę, na jednej frazie z top 20 do top 3 ^^

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

Również muszę potwierdzić swoje testy na stronach oraz informacje od klientów, którzy zlecili usługę katalogowania, które zostało wykonane przez SeoSklep24.pl

Indeksacja fenomenalnie szybka bez żadnej pomocy pingowania itp.

Do tego sporo firm potwierdziło to screenami, że wzrosty pozycji były po kilku dniach od zakończenia usługi.

Polecam!

• 2 tygodnie później...

Jest kolejne rozszerzenie funkcjonalności.

Do dodawarki przy wpisie można dodać wiele filmów z YouTube. W formularzu dodawarki "powiększyło się" pole Video - można tu dodać kilka adresów klipów, każdy w nowej linii.

Podczas publikacji klipy video dołączane do wpisów będą losowane. Wpisy w poszczególnych katalogach będą miały jeden z klipów wprowadzonych w dodawarce.

Zaktualizowałem również wtyczkę. Wszyscy użytkownicy WP-kat mają już udostępnioną możliwość dodawania video do wpisów.

Którego szablonu WP-kat używasz? default czy formee?

Swojego własnego :)

Więc musisz go dostosować. Pliki: wpis-add.php, wpis.php, adder-add.php

A czy promo z kodami na facebooku się już zakończyło?

Multikody na FB jeszcze się pojawią. Pewnie w poniedziałek lub wtorek przez 10 dni i później znowu kilka dni przerwy :)

Napiszę na forum:

- jeżeli nic nie zmieniałeś w wymienionych plikach (wpis-add.php, wpis.php, adder-add.php) to po prostu skopij je do swojego szablonu

- jeżeli zmieniałeś, to w poszczególnych plikach odszukaj

<?php if ($video) { ?>

i skopiuj do swoich plików wszystko co jest w tym if-ie

Podmieniłem pliki, formularz się pojawił tam gdzie powinien, niestety tam gdzie nie powinien też. Mianowicie, w dodawarce mimo odhaczonej opcji formularz się pojawia, w zakładce "dodaj wpis" jest ok. W szczegółach grupy, czy opcja jest włączona czy nie "video" i tak się pojawia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności