Skocz do zawartości

WP-kat: grupa katalogów

kursor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 441
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czasami muszę podejmować decyzje na zasadzie mniejszego zła lub większego dobra ;). Jak pojawia się nowa funkcja a uważam ją za wartościową lub wiem, że klient, który ma 200+ instalacji chce tę funkcję to daję ją jako domyślnie włączoną.

I prośba ode mnie, aby sprawy dotyczące wtyczki omawiać tutaj: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/141787-projekt-wp-kat-katalog-na-wordpressie/

Ten temat niech dotyczy grupy katalogów.

W kat gamestyle.pl; aesir-clan.com; bagdad.net.pl , po wklepamiu-wypełnieniu wszystkich pół, otwiera mi się

Dodaj wpis

Could not open socket

i na tym kończą się moje próby. Próbowqałem z wpisami darmowymi i premium SMS - nie przenosi mnie do strony z wpisaniem kodu (kupionym). I to samo.

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

Tak wiem, że to nie moje katalogi :)

Ale napiszę wyjaśnienie: dzieje się tak ponieważ katalogi mają włączone sprawdzanie istnienia strony przy dodawaniu. Widocznie serwer, na którym znajduje się strona blokuje po IP katalogu dostęp. Można wyłączyć sprawdzanie stron w katalogach.

• 2 tygodnie później...

witaj mam 2 pytanie

1. znknął pasek przybornika przy dodawanu wpisow wiec nie ma jak dodac linku

2. kiedys chcialem dodac strone jak zobaczylem darmowy kod na FB, niesttey ktos go wczesniej wykorzystal i zamknalem strone, po czasie chcialem ja dodac i zaplacic jednak przy probie dodania pokazuje ze strona juz jest w katalogu, a mimo tego jej nie ma

witaj mam 2 pytanie

1. znknął pasek przybornika przy dodawanu wpisow wiec nie ma jak dodac linku

2. kiedys chcialem dodac strone jak zobaczylem darmowy kod na FB, niesttey ktos go wczesniej wykorzystal i zamknalem strone, po czasie chcialem ja dodac i zaplacic jednak przy probie dodania pokazuje ze strona juz jest w katalogu, a mimo tego jej nie ma

1. W którym katalogu?

2. Wpis jest katalogu jako nieopłacony. Trzeba się zalogować i można go opłacić,

1. Normalnie w dodawarce: https://www.wp-kat.pl/dodawarka

screen:

2roj2hc.png

a czy jesli bym tam wkleił tekst z linkami <a href=.... to by zadzialalo?

sprawdzane na chrome i FF,

2. Mozesz mi lopatologicznie napisac jak sie tam zalogowac i jak to zrobic, bo kiedys bylem jakims cudem w tym panelu i szukalem opcji oplacenia, ale teraz nie wiem jak sie tam dostac nawet, ze o oplaceniu nie wspomne :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności