Skocz do zawartości

WP-kat: grupa katalogów

kursor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 441
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Spodziewałem się podwyżki, ale żeby aż o 100%? :)

Czy kupione multikody hurtem też trzeba wykorzystać w ciągu 30 dni?

Poprzednie ceny są z czasów, gdy było trochę mniej katalogów :)

Poprawiłem mylący opis ze strony multikodów:

Multikody są bezterminowe do ich pierwszego użycia. Ma to znaczenie w sytuacji, gdy wpisy dodawane są do każdego katalogu osobno ("ręcznie"). W takiej sytuacji multikod jest ważny przez 30 dni i w tym czasie trzeba dodać wpis do katalogów. W przypadku, gdy multikod zostanie użyty w dodawarce, okres 30 dni nie ma znaczenia.

Na zaplecza już nie ;) Ogólnie z tego co widzę wszystkie WP-katy poszły tak w górę. Naprawdę żałuje, że nie wykupiłem ich przed podwyżką

A jak najlepiej linkować zaplecze?

Ceny muszą być takie, żeby właściciel mógł szybko reagować na ewentualne bany, miał możliwość inwestowania w odpowiednie podlinkowanie i opłacało się wiele różnych kwestii związanych z prowadzeniem grupy katalogów, o których niektórzy nie mają zielonego pojęcia niestety.. postawienie grupy to nie tylko kasowanie za multi i spanie na kasie jak się niektórym wydaje niestety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności