Skocz do zawartości

WP-kat: grupa katalogów

kursor

Rekomendowane odpowiedzi

Szkoda, że do wszystkich już dodałem darmowy wpis. Jest może możliwość aktualizacji stanu wpisów ?

Ps. już znalazłem opcję po zalogowaniu się. W sumie świetne rozwiązanie, że konta są automatycznie generowane po dodaniu wpisu, niweluje to potrzebny czas na założenie konta, a otwiera równocześnie furtkę na późniejsze modyfikacje. :)

Ps2. O kurde, zaktualizowanie stanu wpisu z darmowego do premium sms sprawiło, że wpis został usunięty z katalogu. Prawdopodobnie jakiś bug, mam nadzieję, że zostanie to szybko poprawione, a mój wpis zostanie z powrotem przywrócony !

Szukasz rzetelnego serwisu poświęconego tematyce nowych technologii ? Zajrzyj na vortal.fastpc.pl, gdzie każdego dnia publikujemy nowe interesujące treści.

• Odpowiedzi 441
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Szkoda, że do wszystkich już dodałem darmowy wpis. Jest może możliwość aktualizacji stanu wpisów ?

Ps. już znalazłem opcję po zalogowaniu się. W sumie świetne rozwiązanie, że konta są automatycznie generowane po dodaniu wpisu, niweluje to potrzebny czas na założenie konta, a otwiera równocześnie furtkę na późniejsze modyfikacje. :D

Ps2. O kurde, zaktualizowanie stanu wpisu z darmowego do premium sms sprawiło, że wpis został usunięty z katalogu. Prawdopodobnie jakiś bug, mam nadzieję, że zostanie to szybko poprawione, a mój wpis zostanie z powrotem przywrócony !

Wpis nie został usunięty.

Modyfikacja wpisu wymaga moderacji.

Tak się zastanawiam dlaczego mój wpis w katalogu okoko.pl jest ciągle usuwany do kosza z powodu niewłaściwej kategorii?

Nie widzę lepszej kategorii dla niego. Ponieważ był ciagle usuwany zmieniałem na różne z nim pwiazane i cały czas ten sam komunikat.

Qué pasa?

Zobacz akcesoria numizmatyczne prosto od producenta.

W ofercie między innymi kapsle na monety, lupy oraz wiele innych.

Tak się zastanawiam dlaczego mój wpis w katalogu okoko.pl jest ciągle usuwany do kosza z powodu niewłaściwej kategorii?

Nie widzę lepszej kategorii dla niego. Ponieważ był ciagle usuwany zmieniałem na różne z nim pwiazane i cały czas ten sam komunikat.

Qué pasa?

Ja kojarzę tylko jedno usunięcie tego wpisu. Była kategoria Biznes.

Qué pasa?

Już chyba wiem o co biega.

Klikałeś "Szybka edycja"? I dostawałeś maile o przeniesieniu do kosza?

Muszę jeszcze raz przemyśleć ten mechanizm dla wpisów w koszu...

Przy okazji testowania jak wszystko działa z wtyczką cacheującą kolejny raz promocja na wpisy premium.

Kod premium: pioprem

Kod działa do środy 14.03.2012 do godziny 17:00

Należy wybrać typ wpisu PREMIUM - SMS

Zapraszam,

lista katalogów: https://www.wp-kat.pl/multikody

kod działa we wszystkich katalogach

Dzięki za kod, wpisy poszły.

Niestety mam problem 6 minut przed 17 odrzuciło mi kod w 3 katalogach:

• www.onto24.com
  • www.kikuku.pl
  • www.kaska24.eu

i nie mogę już dodać tam wpisu. Czy jest możliwość żebyś zatwierdził te wpisy jako zwykłe?

Z góry dziękuję i pozdrawiam :D

Dzięki za kod, wpisy poszły.

Niestety mam problem 6 minut przed 17 odrzuciło mi kod w 3 katalogach:

• www.onto24.com
  • www.kikuku.pl
  • www.kaska24.eu

i nie mogę już dodać tam wpisu. Czy jest możliwość żebyś zatwierdził te wpisy jako zwykłe?

Z góry dziękuję i pozdrawiam :)

Niestety nie mam wpływu na czas ustawiony na serwerze - zegar systemowy ma 7 minut do przodu.

Zatwierdzę te wpisy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności