Skocz do zawartości

WP-kat: grupa katalogów

kursor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 441
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Przy okazji może być dobry test na szybkość indeksacji WP-katów. Te cztery domeny zostały zarejestrowane wczoraj.

Nigdzie ich nie linkowałem. Te linki na liście katalogów są wyświetlane z JavaScript, więc wątpię aby google je czytało....

site:www.wpkat.com pokazuje już stronę główną

Widać, że wordpressa wystarczy postawić - reszta zrobi się sama ;-)

cztery ostatnie: www.wpkat.com, www.wpkat.info, www.wpkat.eu, www.wpkat.com.pl

Dzięki.

Wpisując stronę katalogów www.wpkat.info, www.wpkat.eu, www.wpkat.com.pl przekierowuje do wpkat.com i informuje że "Witryna, której szukasz ? https://wpkatcompl.www.wpkat.com/ ? nie istnieje."

Nie dostałem też e-maila z tych katalogów z nazwą użytkownika i hasłem. Wpisy dodałem bez problemu (zanim zaczęło przekierowywać).

Edycja: już działają poprawnie.

cztery ostatnie: www.wpkat.com, www.wpkat.info, www.wpkat.eu, www.wpkat.com.pl

Dzięki.

Wpisując stronę katalogów www.wpkat.info, www.wpkat.eu, www.wpkat.com.pl przekierowuje do wpkat.com i informuje że "Witryna, której szukasz ? https://wpkatcompl.www.wpkat.com/ ? nie istnieje."

Nie dostałem też e-maila z tych katalogów z nazwą użytkownika i hasłem. Wpisy dodałem bez problemu (zanim zaczęło przekierowywać).

Edycja: już działają poprawnie.

Na pewno miałeś zawsze wpisane www przed adresem? Jak wpiszesz bez www to przekieruje.

To jest pierwsza instalacja na Wordpress Multisite, więc pewne rzeczy jeszcze są do dopracowania.

Jak w tych katalogach używałeś tego samego maila to jest jeden login do wszystkich czterech.

Oczywiście strona dodana do kolejnych 4 katalogów. ;) mam pytanie - dlaczego wpis mojego katalogu został w jednym z katalogu z grupy przeniesiony do kosza, był unikalny.

Szukasz rzetelnego serwisu poświęconego tematyce nowych technologii ? Zajrzyj na vortal.fastpc.pl, gdzie każdego dnia publikujemy nowe interesujące treści.

kursor, Nie było podanego żadnego powodu w mailu. Wydaje mi się, ze wybrałem kategorie: katalog stron; dobry katalog stron; pozycjonowanie stron.

Szukasz rzetelnego serwisu poświęconego tematyce nowych technologii ? Zajrzyj na vortal.fastpc.pl, gdzie każdego dnia publikujemy nowe interesujące treści.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności