Skocz do zawartości

WP-kat: grupa katalogów

kursor

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie zakupiłem multikod dla kolejnej swojej strony, polecam tą grupę katalogów, jest świetna ze względu na szybką indeksację i zróżnicowanie skryptów na których znajdują się linki.

Zróżnicowanie skryptów? Koledze chyba się coś pomyliło ;)

Powiem łatwiej dla kolegi: zróżnicowanie źródeł linkowania i potrzeb

Nazywajmy rzeczy po imieniu, i stawiajmy kropki na końcu zdania.

• Odpowiedzi 441
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam.

Jakiś czas temu obiecywałem podzielić się z Wami wynikami mojego testu katalogowania, które zamówiła pewna firma dla swojego sklepu internetowego.

Chciałbym je umieścić w temacie autora skryptu katalogu, w którym dodałem strony klienta.

W katalogowaniu zostały wykorzystane 2 grupy katalogów na WP-KAT. Grupa kursora oraz Grupa Achila.

Strona katalogowana od 1 listopada. Katalogowanie zostało przeprowadzone na podstrony. Słowa kluczowe miały od 500 tys - 1 mln wyników w google. Z Katalogowanych 6 fraz 5 z nich weszło do TOP 10 i jak na razie utrzymują się na tych pozycjach. W granicach 5-7 pozycji.

Poniżej pokazuje tylko 3 screeny dla 3 fraz.

marbo1.jpg

marbo3.jpg

marbo4.jpg

Jak widać na powyższych screenach frazy zostały wyciągnięte z dalekich pozycji. Dzisiaj mamy 7 grudnia i pozycje nadal się utrzymują.

Jeśli uda mi się znaleźć troszkę więcej czasu to kolejne screeny postaram się zamieścić w temacie SeoSklep24.pl :)

Osoby zainteresowane katalogowaniem zapraszam do skorzystania z mojej oferty.

Pozdrawiam

Jakub Brożyna

Rozumiem, że na maila podanego w czasie konfigurowania dodawarki. Długo się czeka na zatwierdzenie projektu?

Wpisy w dodawarce są moderowane nie rzadziej niż raz dziennie. Przeważnie jest to 3-4 razy dziennie.

Jakiś czas temu obiecywałem podzielić się z Wami wynikami mojego testu katalogowania, które zamówiła pewna firma dla swojego sklepu internetowego.

Jakub, dzięki za wyniki.

Rozumiem, że to był jeden wpis w dodawarce? W opisie, w synonimach były linki do podstron?

To pokazuje, że dobrze przygotowany opis do dodawarki może być skuteczny dla kilku fraz.

Wniosek: jak nie wiecie jak przygotować skuteczny opis, skorzystajcie z usług Jakuba :-)

Witaj.

Grzesiek tak jak Ci obiecywałem, że jak znajdę czas to umieszczę losowo wybrane screeny i strony moich klientów. Oczywiście było to dodanie 2 opisów z synonimami wraz z wykorzystaniem 2 linków w treści opisu. Linkami były oczywiście linki do 6 podstron.

Oczywiście od tej usługi mija troszkę ponad miesiąc ale to pokazuje, że WP-KAT to dobrze zainwestowane pieniążki :) Zobaczymy jak będzie dalej :)

Co do Twojego wniosku to bardzo mi się on podoba :)

Pozdrawiam

Jakub Brożyna

Mogę to u siebie również umieścić? Też zauważyłem, że dobre opisy z duża ilością synonimów do anchorów dają lepszy efekt. Widzę to po anchorach które się dodają do kolejnych nowych katalogów. Na niektórych jest lepszy efekt.

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

Mogę to u siebie również umieścić? Też zauważyłem, że dobre opisy z duża ilością synonimów do anchorów dają lepszy efekt. Widzę to po anchorach które się dodają do kolejnych nowych katalogów. Na niektórych jest lepszy efekt.

Oczywiście możesz to umieścić u siebie, ale prosiłbym o informacje iż są to statystyki udostępnione przez SeoSklep24.pl :)

Jak wygląda WP-kat w oczach gogle? Bo to w sumie tylko wtyczka do wordpressa. Gogle traktuje to jako: Link z wordpressa czy jako link z WP-kata czyt. kolejny skrypt

To jest ciekawe pytanie. Podejrzewam jednak, że poprawną odpowiedź zna tylko google.

Nowa funkcjonalność: adresy katalogów na podstronie Multikody i w dodawarce zastały zamaskowane - wyświetlają się tylko informacje statystyczne.

Pełną listę katalogów można uzyskać po lalogowaniu tutaj.

Po przetestowaniu funkcja zostanie udostępniona wszystkim użytkownikom WP-Kat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności