Skocz do zawartości

Podlinkowanie strony zapleczowej seomatikiem?

przemo83

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Niedługo chce wynająć punkty w systemie seomatik. Punkty chce przeznaczyć na podlinkowanie swoich stron zap. w celu uzyskania BL. Wcześniej nie korzystałem z tego systemu.

I teraz mam pytanie. Ile punktów na stronę główną/podstronę mam przeznaczyć aby przybyły mi BL i było to bezpieczne linkowanie?

Chciałbym uzyskać min. 300 BL dla strony.

@mikeusz - dzięki za rade. Tylko dla uściślenia, bo mogę sie pomylić - 10k na jedną podstronę czy na wszystkie?

różne anchory, jak chcesz mieć bl dla głownej to na głowną, jak dla podstorny to na podstronę., rozłóż sobie przyrosty na kilka dni jak zalezy ci na stronie, linki z seomatika wchodzą szybko, jak nagle za dużo ci ich wpadnie to może być nie korzystne jak to nowa strona. hmm

dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$

• 2 miesiące temu...

Chodzi chyba o uzyskanie wymaganych parametrów w MajesticSEO. Mam ten sam problem. 10k punktów w celu uzyskania 300 BL to w cholerę dużo. To jest 10 zł / miesiąc za stronę zapleczową! Czyli nie pozostaje mi chyba nic innego, jak walić po zapleczu Gotlinkiem i liczyć na to, że strony nie dostaną filtra.

seomatikiem to co najwyżej możesz sobie podlinkować wpisy w katalogach czy preclach.

Lepiej kup punkty w lepszym jakościowo systemie:

darmowy: statlink

płatny: seopilot, prolink, linkolo

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Eldoka, opowiadasz głupoty czy wyjaśnisz na czym polega lepszy jakościowo system? - bo chyba nie na stronach z ładną grafiką przez co koszt linku jest 100-1000 razy wyższy ;D Oczywiście nie mamy nic przeciwko temu żebyś żył w swoim przekonaniu i był w mniejszości :)

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów :: 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków - bezpłatne konta PRO.

• 2 miesiące temu...

Lepiej kup punkty w lepszym jakościowo systemie:

darmowy: statlink

płatny: seopilot, prolink, linkolo

Jeśli chcesz sprawdzić możliwości linkolo, a nie chcesz wydawać kasy to proponuję odebrać bezpłatnie 500 punktów na próbę. A jak Ci się punkty promocyjne skończą to zdecydujesz czy warto dokupić punkty czy nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności