Skocz do zawartości

Darmowe Katalogi Stron + kody premium

Huggo

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejne Darmowe Katalogi Stron z możliwością dodania linku w treści od 350 znaków. Akceptuje także teksty synonimowane, ale takie które da się czytać i nie są spamem.

Lista darmowych katalogów, zapraszam do dodawania:

Kukurydziany

Seowy

Marsiaski

Sprawdzony

Tarzanek

Nie wszystkie jeszcze zaindeksowane, ponieważ dopiero co je postawiłem. Proszę o dodawanie wartościowych wpisów. Katalogi już powoli linkowane. Jeśli macie jakieś propozycję co do skórek itp, to piszcie w tym temacie, a najbardziej rozpisanych nagrodzę 13 kodami do seo katalogów.

Kody Premium (gold):

huggo1

huggo2

Zapraszam również do innych trochę starszych katalogów LINK.

Nie prawda. W ostatnim czasie dostałem parę e-maili z treścią że wpis premium skończył ważność i moja strona została usunięta. Jedyna możliwość uratowania jest edycja wpisu (wtedy trzeba posiadać passy do konta w katalogu). Dla mnie to jest bezsensu dodawać wpisy premium żeby potem były usuwane ;/

Rozkminiacze.pl - rozkminaj na każdy temat

Darmowe ogłoszenia Warszawa

Przeoczyłem nowe katalogi od Ciebie ale już biorę się za dodawanie. Czy będziesz podnosił ich wartość? Mam na myśli linkowanie. Warto by zrobić jeden temat na forum gdzie była by pełna lista Twoich katalogów :) Czekam na więcej.

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

Ja już 2 razy próbowałem dodać wpis, który może i nie był szczytem osiągnięć literackich (chyba nie o to tutaj chodzi) - ale z pewnością oryginalny, bo pisany z ręki. Niestety, dwa razy wpis odrzucono jako powód nie podając niczego. Także nie wiem, co jest powodem odrzucenia, warunki regulaminu spełniłem.

A może by tak zrobić fajne zakupy w sklepie Ordin.pl, gdzie znajdziesz m.in. czarne baterie prysznicowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności