Skocz do zawartości

Do jakich katalogów warto się dodawać?

DiD-IT.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałem dowiedzieć się od Was do jakich katalogów warto się dodawać?

* easydir

* freeglobes

* mocnelinki

* omnipress

* otwartymini

* czytniki rss

* qlweb

* webmini

* wordpress

* donmini

* pksi

* seokatalog

Proszę o pomoc ponieważ przeczytanie całego forum jest obrzydliwie męczące :)

Pytam ponieważ chcę zakupić program do dodwania automatycznego i nie wiem na co postawić. Większość programów dodaje do pierwszy jedenastu jednak wydaje mi się, że są to katalogi niskiej jakości.

Seokatalog jest skryptem, który jest najlepszy jakościowo, tak mi się przynajmniej wydaje.

Co lepiej kupić Publiker, omniadd, a może jednak seocata , który dodaje tylko do seokatalogów?

cezzy.pl

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Warto dodać do każdego katalogu, który jest zaindeksowany w G.

Warto też samemu zatroszczyć się o zaindeksowanie swojego wpisu.

Jak sprawdzić zaindeksowanie, bo szczerze mówiąc sprawdzałem paroma progrmami, które to robią i pokazują rozbieżności.

Kup Publikera/Omni i seocata :)

Szczerze mówiąc największy sens do aktualnego stanu rzeczy widzę w seocat. Publiker i Omni ze względu na rodzaje katalogów wydają mi się już trochę smapowate. Nie mam racji?

zakręcony, czyli rozumiem, że dodajesz do każdego katalogu z opłatą 4,92zł i site=100? :)

Jeżeli do każdej podstrony idą dobre BL i są to wszystkie podstrony katalogu to nie widze problemu by tam sie nie dodać.

DiD-IT.pl rozbieżności moga wypływać z tego, że kazde narzędzie może ciągnąc wyniki z innego DC, ba nawet to same narzędzie w danej chwili może ciągnąć z innego narzędzia niż przy poprzednim sprawdzaniu. A, że katalogi maja to do siebie, że strony sie tam dodaje, katalogi mają mechanizmy samoindeksacji, ludzie dodatkowo dbają o poindeksowanie ich wpisów, to i mogą być różne wyniki dla danej strony :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Kup sobie dla strony głównej i dobrych zapleczówek seocat-a (ale ręcznie też dodawaj bo niektóre darmowe katalogi - w tym mój - mają securimages). - pamiętaj tylko o dobrych tekstach z synonimami :)

Dodatkowo do podlinkowania wpisów i gorszej jakości zapleczówek polecam DonLinkage bo jest niedrogi a solidny.

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności