Skocz do zawartości

Dziwny problem z Wordpressem błedy w logach

MichaelDicson

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was spotkałem się ostatnio z dziwnym problemem ze skryptem wordpress ostatnio przeniosłem swoje strony na nowy serwer vps i wszystko działa fajnie ale mam jeden problem zawsze gdy chce dodać jakiś wpis dodaje wpis i on się dodaje prawidłowo ale w logach apache obserwuje od jakiegoś czasu taki błąd

Sat Feb 18 16:11:35 2012] [error] Script timed out before returning headers: wp-cron.php

Przedłużałem czas wykonywania skryptów w php.ini na 2 minuty ale dalej wyskakuje to samo przy dodawaniu wpisu, nie wiem jak rozwiązać ten problem może ktoś z was wie jak to rozwikłać i o co tu chodzi bo ja już zielonego pojęcia nie mam więc prosze o szybka pomoc za każdą pomoc będę wdzięczny.

Pozdrawiam.

P.S

Dodam tylko zę na serwerze współdzielonym ten błąd nie występował po przeniesieniu strony na vps błąd występuje za każdym razem gdy dodaje nowy wpis na bloga.

Wejdź na adres https://twojastrona.pl/wp-cron.php i zobacz co się dzieje. Czy sypie błedami czy "cokolwiek".

Jak w to wchodzę to nic nie ma białe tło a błady dalej w logach mam przy dodawaniu wpisów i tylko w tedy jak dodaje wpisy lub je moderuje to są te błędy wcześniej ich nie było.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności