Skocz do zawartości

Ile musi byc tekstu by przystąpić do Adsense?

przemkoo101

Rekomendowane odpowiedzi

Zgłosiłem swoją witrynę do proramu Adsense i otrzymałem taką oto wiadomosc :

Dziękujemy za Państwa zainteresowanie programem Google AdSense. Z przykrością informujemy, że po sprawdzeniu zgłoszenia nie możemy na chwilę obecną przyjąć Państwa do programu AdSense.

Nie przyjęliśmy zgłoszenia z powodów podanych poniżej.

Problemy:

-

Niewystarczająca treść

Wiece ile konkretnie znakow na stronie to minimum by się do programu dostać? : )

Chcesz dowiedzieć się jak medytować? Zajrzyj na nasz wyjątkowy blog, gdzie dzielimy się darmową wiedzą :)

Czyli jeżeli oni piszą w ten sposób to może im chodzić i słabą treść? No masakra jak widze jakie inni mają strony i umieszczają reklamy a mi sie wydawało że moja jest w porządku. Tresci mam chyba sporo :

Znaki bez spacji : 10.950

Znaki ze spacjami : 12.885

Chcesz dowiedzieć się jak medytować? Zajrzyj na nasz wyjątkowy blog, gdzie dzielimy się darmową wiedzą :)

A własciwie to zle napisałem, przy rejestracji wcale nie pytali mnie o moją stronę, byłem zdziwniony. Posiadam 4 strony i zarejestrowałem je do narzedzi webmasterów, czy oni z tamtąd mieli wgląd do moich stron? podaje jedną z nich i czekam na fale krytyki.. moja strona

mozliwe

w kazdym badz razie procedura powinna byc taka:

dodajesz super wartosciowa strone pod usera a gdy juz cie zaakceptuja to dodajesz kolejne gorsze strony

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

jak dla mnie Twoją stronę potraktowali jako MFA.

Strona uboga w grafikę, postawiona na darmowym templacie, z małą ilością treści w dodatku niezbyt poprawnie gramatycznie pisanej i mało wartościowej dla użytkownika.

Podsumowując, strona wygląda jak zapleczówka.

Czyli wygląda na to że Adsense jest przeznaczona dla naprawde fajnych stron. Chyba jednak zaczne czytac jeszcze wiecej książek ,te forum i może pod koniec roku bede gotowy do przystąpienia do programu. Ide sie edukować więc :D Niestety strony musze sam robic nikomu nie zlecam a CSS jest trudny do opanowania nawet jeżeli chodzi o edycje gotowych szablonow. Jeżeli ktos ma jakies uwagi jeszcze do mojej strony to bedą dla mnie cenne.

Ja takiej strony nie przyjąłbym nawet do katalogu stron, a co dopiero do programu Google Adsense. :D

W AdSense próbuj swoich sił jak będziesz miał ciekawy serwis z przynajmniej kilkudziesięcioma podstronami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności