Skocz do zawartości

Serwis muzyczny

kazunarii

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem jak wyglądało wcześniej, ale teraz jest przejrzyście. Jest tylko problem z rozwijanymi menu od góry strony, np. w przypadku aktualności praktycznie nie da się przejść do 'z życia strony' bo zasłaniają to opcje z 'nowości'.

Zależy z jaką szybkością zjeżdżasz na dól. Testowałem, to wiele raz i prawie zawsze mi się udawało po prostu nie wolno się zatrzymywać ani na sekundę nad tymi rozwijanymi elementami i wtedy nie ma problemu.

wygląd menu w połączeniu z logiem jest za skromny, przydałoby się jakiś logo, obrazek. To trudna sztuka żeby było minimalistycznie, a jednocześnie nie nudno. Forma postów jest przyjemna dla oka. Przydałoby się jednak jakieś wyróznienie ważniejszych postów i może posortowanie ich gatunkami?

Zależy z jaką szybkością zjeżdżasz na dól. Testowałem, to wiele raz i prawie zawsze mi się udawało po prostu nie wolno się zatrzymywać ani na sekundę nad tymi rozwijanymi elementami i wtedy nie ma problemu.

Wydaje mi się że tak jest, kiedy korzysta się z myszki. Ja korzystam z touchpada w laptopie, więc pewnie dlatego nie mogę tego zrobić tak precyzyjnie.

wygląd menu w połączeniu z logiem jest za skromny, przydałoby się jakiś logo, obrazek. To trudna sztuka żeby było minimalistycznie, a jednocześnie nie nudno. Forma postów jest przyjemna dla oka. Przydałoby się jednak jakieś wyróznienie ważniejszych postów i może posortowanie ich gatunkami?

Co do sortowania według gatunków też myślałem, ale gdzie można byłoby to włożyć? W panelu nawigacji nie wiem czy będzie, to dobrze wyglądać i najważniejsze czy będzie to po prostu wygodne w obsłudze. Może zrobić coś takiego poniżej "Podłącz się do nas"? Widget by się tam wdrożyło.

Myślałem jeszcze o kalendarzu z datami koncertów oraz premierami nowych płyt, ale niestety nie znalazłem żadnego widgeta, który by schludnie wyglądał i był intuicyjny w obsłudze.

Sporo pustego miejsca jest pod ikonami społecznosciowymi.

Może przenieść je lepiej dać pod menu 'kontakt', 'o nas' ?

Pokaz slajdów dać na cały ekran, albo wypośrodkować ?

AdNews - tania i skuteczna reklama zawierająca linki, imitująca post forum lub zajawkę artykułu.

tania i skuteczna reklama CPC kampanie reklamowe promocja stron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności