Skocz do zawartości

Strona firmowa małego biznesu do oceny

choco83

Rekomendowane odpowiedzi

ja mam taką małą, raczej praktyczną, uwagę...

Gdy przeczytałem opis tematu (a więc wiedziałem czego się spodziewać - wynajem fontan) pierwsze czego szukałem to cennik.

I na jednym tym głównym menu nie ma takiej pozycji i na tym podmenu (doszukałem się w zakładkach fontan, więc wiem, że gdzieś jest, ale myślę, że powinien być do niego bezpośredni odnośnik również).

I druga mała uwaga - jakkolwiek graficznie to fajnie wygląda nie rozumiem po co menu skopiowane jest w 2 miejsach, to samo, tylko na drugim dochodzi 'mapa strony'. Taka jakby.. "stopka" na polowie wysokosci?

<- oczywiscie czepiam się szczegółów, ogolne wrazenie jest ok;)

Menu jest mylące. Czasem podstronę uruchamia główny napis, a czasem to co pojawia się w rozwijalnym pasku kontekstowym - przecież opcja "o nas" i "galeria" mają po tyle samo podstron. Wyrównanie treści tez jest niejednoznaczne (zarówno pomiędzy galeriami jaki w nich samych). Osobiście przesunąłbym logo w prawo wyrównując do akapitu menu bocznego albo do jego środka, tak by nie najeżdżało na baner. Sam baner bardzo ładny, ale gradient zanikania nachodzący po lewo dale wrażenie przedwczesnego urwania. No i oczywiście czcionka:raz, że Arial; dwa, że wszędzie inny rozmiar i kolor. Plus za kolorystykę i stylistykę stronki.

Portfolio design Korepetycje.

ja mam taką małą, raczej praktyczną, uwagę...

Gdy przeczytałem opis tematu (a więc wiedziałem czego się spodziewać - wynajem fontan) pierwsze czego szukałem to cennik.

Dodałem cennik. Na razie jest w menu o nas. Nie wiem czy jednak nie będzie lepszym pomysłem dać go na górnym menu przed Promocja. Jak myślicie?

Pierwsze zdjęcie w Galeri jest przeskalowane przez co traci na jakości. Tu chyba wystarczy uploadowanie większych zdjęć, bo pewnie miniaturki są automatycznie generowane. Przydałoby się też więcej zdjęć;]

Grafika dość przyjemna. Nie podoba mi się do końca ten baner sklejony z trzech zdjęć.

Metatagi i title mogłyby się zmieniać w zależności od podstrony.

Cennik jest dość istotny i dobrze jakby wylazł z 'O nas'.

Nie lubię też słów kluczowych w stopkach, jakoś mało profesjonalnie wygląda to na stronach firmowych. Może lepiej już skręcić jakiś bardziej użyteczny tekst? Np. rekomendacje klientów, jedna z promocji itp.

Grafika ogólnie mi się podoba i to raczej ta górna półka, z tych które wrzócane są tu do oceny;]

strony www gdynia - profesjonalne strony www, sklepy internetowe, identyfikacja wizualna

Blog webmastera - mój blog o Internecie, projektowaniu stron, gadżetach itp.

Blog i portfolio grafika - tutoriale, inspiracje itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności