Skocz do zawartości

Lay i elementy serwisu

piotrek

Rekomendowane odpowiedzi

jesli bedziemy chcieli prowadzic

Wówczas jak najbardziej. Jak napisał sid1972 wszystko wyjdzie w praniu.

Myślę że zacznijmy od zaakceptowania pierwszego newsa - tekstu o akcji SEOPL dla Marcina ;) Poddałem już swoją propozycję

Kolejna sprawa do elementów serwisu - można chyba zrobić coś w stylu "O nas".

I tutaj zacznyna się promocja konkretnych osób - można to podzielić to na: "Pomysłodawcy", "Sympatycy Pozycjonowania i Optymalizacji", "Opieka programistyczna" oraz na szarym końcu "Projekt layoutu i logo" ;)

Sugeruję też aby każdej osobie założyć osobny profil - osobną podstronę do której byłyby linki spod tekstów jakie będą tworzyć, narzędzi jakie prezentować itp itd. Dzięki temu im aktywniejszy będzie Sympatyk tym lepiej dla niego.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Kolejna sprawa do elementów serwisu - można chyba zrobić coś w stylu "O nas". 

I tutaj zacznyna się promocja konkretnych osób - można to podzielić to na: "Pomysłodawcy", "Sympatycy Pozycjonowania i Optymalizacji", "Opieka programistyczna" oraz na szarym końcu "Projekt layoutu i logo"

nie jestem pewien czy to dobry pomysl. rozgraniczanie w ten sposob chyba mija sie z celem. podobnie jak przedkladanie pewnych osob nad inne. O wartosci danego uzytkownika bedzie swiadczyc liczba jego artykulow,czy referencji od klientow. Takie dzialy sa niepotrzebne. Skoro beda profile kazdego uczestnika, to w opisie "specjalnosc" bedzie mozna mu dodac czym sie zajmuje.

Sugeruję też aby każdej osobie założyć osobny profil - osobną podstronę do której byłyby linki spod tekstów jakie będą tworzyć, narzędzi jakie prezentować

jak najbardziej tak. i na takiej promocji nalezaloby poprzestac.

"i can handle it without linking :)"

Takie dzialy sa niepotrzebne.

A mnie sprawi wielką przyjemność jeśli w "O nas" moje nazwisko znajdzie się pod "Projekt layoutu i logo". Jeśli nie będę umiał sklecić żadnego artykułu czy stworzyć narzędzia to przynajmniej slad zostanie dla potomnych ;)

Napewno się napracowałeś nad dostosowaniem od strony programistycznej layoutu do takiej postaci dlatego wydaje mi się że w "Opieka programistyczna" powinna znajdować się Twoja osoba. Szczególnie że po Twoich zmianach ja na ftp'ie praktycznie nie mam czego szukać :oops:

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności