Skocz do zawartości

Pozycjonowanie...

piotrino

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem tu nowy, i wszystkich serdecznie pozdrawiam. Jestem powiedzmy "laikiem" w pozycjonowaniu strony. Chciałbym żeby moja strona znalazła się na pierwszej stronie google po wpisaniu określonego słowa np. "torebki". Z tego co wyczytałem za pomocą "wujka google" to należy umieszczać link do swojej strony w tzw. "katalogach stron" , to wiem, ale to o ile wiem nie wystarczy do wypromowania strony na pierwszą stronę w google po wpisaniu słów kluczowych...Jeślibym mógł prosić o jakieś wskazówki, od czego powinienien zacząć, zeby wypromować stronę., na google...?, bo samo umieszczanie linków do swojej strony w katalogach stron to chyba nie wszystko...? Pozdrawiam

Pierwsze optymalizacja, potem katalogi, precelki, zaplecze, trudno w

jednym zdaniu to opisać, musisz trochę poczytać.

Na początek polecam Ci https://www.ksiegapozycjonera.pl

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Witam

Odpowiedzi na Twoje pytanie służy właśnie to forum. Ale odpowiedź jest bardzo obszerna i większość forum dotyczy właśnie zobywania miejsca na pierwszej stronie w wyszukiwarce. Zatem proponuję zagłębić się w czytanie tego forum i innych materiałów dostępnych w sieci. Będzie Ci łatwiej zadać konkretne pytanie i dostać konkretną odpowiedź. Nastaw się poza tym na wiele pracy i dużo czasu poświęconego na osiągnięcie zaplanowanego efektu (w tym w pierwszej kolejności pogłębienie swojej wiedzy).

Redaguję witrynę www.kredyty-lokaty-konta.pl. Porady i oferty bankowe, ranking kredytów gotówkowych, lokaty bankowe, kredyty mieszkaniowe, karty kredytowe i inne usługi, ranking kredytów hipotecznych. Wiadomości gospodarcze, finansowe, aktualne dane o inflacji 2022.

hmm ambitnie zaczynasz np. "torebki" to prawie 20M wyników i pierwsze strony mają co najmniej 15 tys. BL. Powodzenia

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

to prosta fraza :)

liczba wynikow nie świadczy o konkurencyjności :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Dzięki wszystkim za rady :) . Jeśli chodzi o pozycjonowanie, to robię to komuś, ale dostępu do edycji strony na razie nie mam. Po prostu na razie zamierzam umieszczec link do strony w katalogach, ale to chyba jest za mało jak na początku. I szukałem pomocy tu na forum. I jestem mile zaskoczony pomocą:D Serdecznie dziękuję

zacznij może od torebki miasto, torebki skórzane miasto itd na takie frazy powinno ci się uda ci się dostać stosunkowo łatwo, bez super zaplecza i 10 tys BL

Zgred ty jesteś debeściakiem i dla ciebie każda fraza jest prosta :D. A dla piotrino to duże wyzwanie.

Zgred po prostu zamęt wprowadza ironią :D

dla potomnych:

[torebki] 97% (40 500 zapytań) i 3 320 000 :)

Zaś, co do naszego początkującego - jedna dość ważna rada, jeśli nie masz dostępu do strony, nie zgadzaj się na pozycjonowanie. Czy to będzie fraza prosta, czy trudna unikniesz wielu problemów.

Zaś, co do naszego początkującego - jedna dość ważna rada, jeśli nie masz dostępu do strony, nie zgadzaj się na pozycjonowanie. Czy to będzie fraza prosta, czy trudna unikniesz wielu problemów.

Dzięki za odpowiedz. Jak mogę wiedzieć o jakich problemach piszesz? Na razie mam zamiar dodawać stronę do katalogów...I to na darmowych katalogach jak na razie...Pozdrawiam serdecznie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności