Skocz do zawartości

Zlecę wykonanie sklepu internetowego

Black Prince

Rekomendowane odpowiedzi

Zlecę wykonanie sklepu internetowego, modernizację a bardziej trafnie można by to określić podmianę tragicznego sklepu na coś fajnego co polubi wujek G ( obecny sklep jest wykonany na Joomla Virtue Mart i nie jest z optymalizowany pod SEO nie ma nawet przyjaznych linków a co dopiero mówić o innych poważniejszych rzeczach ). Zależy mi szczególnie na zrobieniu sklepu który będzie w pełni z optymalizowany pod SEO zgodnie z obecnymi trendami i wymogami. Strona musi być również przyjazna dla oka a nie tylko dla robala wujka G który tak mocno drąży nasze strony. Chciałbym żeby na stronie znajdowało się od góry w lewym rogu logo mojej firmy a dalej z boku zmienijący się baner ( powiedzmy że około 4-5 fotek )

w bocznych kolumnach kategorie produktów, okienko reklamowe ( produkty w promocji, nowości) ,Widget, okienko z informacja że transport zakupionego towaru jest gratis na terenie Polski, okienko z wymienionymi producentami, Facebook - lubię to, Przyjaciele i kilka takich najważniejszych obecnie rzeczy. Na środku strony chciałbym jeszcze jakiś baner reklamowy w którym mozna umieścić zdjęcia promocyjnych produktów

poniżej umieściłbym kilka produktów z fotkami. Ewentualnie czekam na jakieś propozycje i sugestie. Sklep musi być łatwy w obsłudze bo jestem laikiem w tej dziedzinie a chcę jak najwięcei rzeczy robić sam. Oczekuje propozycji na GG 9959707 lub mailu obsluga@materacemkfoam.pl ewentualnie tel 784451947 prosiłbym najlepiej o podanie jakiś przykładowych swoich realizacji i orientacyjnej ceny wykonania strony dla mnie ( zatowarowanie wykonam sam w własnym zakresie )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności