Skocz do zawartości

Program partnerski pobieraczka i śmieciowe regionalki w Google

Gość Voyager

Rekomendowane odpowiedzi

a wszystkiemu winni żydzi i cykliści ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ale co mają narzędzia SEO do tematu?

Czy wiesz że najbardziej popularne narzędzie zbrodni - nóż kuchenny?

To może będziemy za to obwiniać kucharzy i producentów?

Narzędzia SEO - trochę za szerokie pojęcie. ;) Chodzi mi o śmieciarki, które nic wartościowego* do internetu nie wnoszą.

*oprócz korzyści w serpach dla pozycjonerów :P

edit.

oczywiście nie mi to wszystko oceniać. Sam święty nie jestem i czasami coś śmieciami podlinkuję.

NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut

*oprócz korzyści w serpach dla pozycjonerów ;)

edit.

oczywiście nie mi to wszystko oceniać.

Zawsze myślałem, że korzyści są obopólne, - dla klienta i seowca.

Jak nie Tobie oceniać to po co to robisz ?

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zawsze myślałem, że korzyści są obopólne, - dla klienta i seowca.

Tak, tak. W przypadku gdzie pozycjonujemy klienta. Gdy już swój własny projekt, to typowo seowca. ;) Korzyści klienta/seowca wpakowałem w pośpiechu do jednego wora. Traci oczywiście przeciętny użytkownik, który trafia na coraz większą ilość śmieci.

Jak nie Tobie oceniać to po co to robisz ?

funny-pictures-because-i-can.jpg

;):P

NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut

Zaplecze "made for pobieraczek" wylazło nawet na portalu Nowyekran :

https://pluszak.nowyekran.pl/post/53646,tygodnik-nowy-ekran-nie-daj-sie-oszukac

Paradoksalnie, choć artykuł potępia takie działania, to właściciel zaplecza dostał darmowy link dofollow, na portalu z PR4, z dużą oglądalnością !

To juz wisi od bardzo dawna. Podejrzewam, ze to kolega z PiO, co sie chwalil zarobkami w temacie Pobieraczka. Ja tam w kazdym razie gratuluje mu pomyslu i sukcesu, bo efekt jak widac jest pirounujacy :)

Carnagge zarzuć link.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności