Skocz do zawartości

Forum się wiesza

Graduatte

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Niniejsze forum znam już od dawna, jednak za aktywniejsze przeglądanie działów i tematów zabrałem się od początku tego tygodnia. I chciałem zwrócić uwagę, że pewna rzecz bardzo utrudnia przeglądanie. Utrudnia gdyż zajmuje czas.

Po wejściu w jakąkolwiek podstronę forum, wiesza się ono na kilka sekund tak, że w tym czasie nie mogę nic kliknąć, scroll i suwak również nie reagują, a forum reaguje na wszelkie ruchy wykonane w przeciągu tych kilku sekund dopiero gdy się 'odwiesi'.

Wydaje mi się, że spowodowane jest to reklamą netsprinta, która się ładuje bardzo późno i równocześniej z jej załadowaniem forum zaczyna normalnie funkcjonować.

Mam nadzieje, że wina nie leży u mnie (a w to wątpie). A jeśli okazałoby się, ze winne jest forum, apeluję do administratorów, by coś z tym zrobili, bo mnie osobiście kosztuje to sporo czasu i nerwów.

Firefox 1.5 / Windows 2000 / Łącze: DSL 1Mbit

Ryane.

Jeżeli to wina boksów to możesz albo wyłączyć JavaScript, albo wyciąć reklamy tym, czy innym sposobem. Wyłącz JS i zobacz, czy to eliminuje Twój problem.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

System moze miec problem z serwowaniem i wcale sie nie dziwie czasmi sa niezle przypadki z generowaniem takiej ilosci danych. Chlopaki z Netsprinta potestuja i zobacza co sie dzieje.

Jeszcze jakbys napisal jaki hosting masz tzn TPSA czy Dialog ??

Check email deliverability tool Maildog

• 1 miesiąc temu...

Z właczonym Js lub bez są starszne opóznienia na IE

Opóznienia były na łaczu

nagle smiga

największe spadki na 2 punktach tracerouta w Polsce przed Frankfurtem I u żabojadów :D

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

A jednak straszny Zonk Vader

Poszedłem na 2 kompa w sieci bo jak wiesz mam 3

To wina JS bo na drugim chodzi tragicznie

Coś bedzie trzeba z tym zrobić bo przeciętny Kowalski bedzie miał problemy

Z wyłaczonym JS smiga

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Ja ustawiłem na ostrzeganie przed uruchamianiem skryptów jak daję recznie Nie uruchamiaj to ładuje się w 0,0001 ms

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności