Skocz do zawartości

LINKI Z ALLEGRO

gose

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, mam pytanie zauważyłem, że jeden z konkurencyjnych sklepów na swoich aukcjach w szablonie ma zrobiony odnosnik regulamin po kliknięciu w niego prowadzi on na stronę główną sklepu a nie do regulaminu, czy taki link coś daje? Ponad to pierwsze zdjecia w galerii są zrobione na tej zasadzie ze można w nie kliknąc czyli są podlinkowane i prowadzi również link na stronę sklepu z powiększonym zdjęciem. Czy waszym zadniem ma to znaczenie? Allegro zabrania linkowania do zewnętrznych stron. Według ALEXA.com do ich sklepu jest około 16% wejść z allegro i 30% z google.

SKLEP SPORTOWY - WIELKA WYPRZEDAŻ AKCESORII!

SKLEP SPORTOWY CAMPUS - PRODUKTY FIRMY CAMPUS

A nie łatwiej zrobić tak, że logo w szablonie jest podlinkowane do sklepu ;) ja tak robię i nigdy nic złego się nie stało, a przejścia są. Generalnie czy moc jest, zbytniej nie ma... aukcje są usuwane po krótkim okresie czasu, więc tak google łapie link, ukazuje go, ale za miesiąc już linka nie masz, więc aby był taki boom to musiałbyś wystawić z 500 aukcji ;) w jednym czasie, chociaż jest to możliwe :)

A nie łatwiej zrobić tak, że logo w szablonie jest podlinkowane do sklepu ;) ja tak robię i nigdy nic złego się nie stało, a przejścia są. Generalnie czy moc jest, zbytniej nie ma... aukcje są usuwane po krótkim okresie czasu, więc tak google łapie link, ukazuje go, ale za miesiąc już linka nie masz, więc aby był taki boom to musiałbyś wystawić z 500 aukcji ;) w jednym czasie, chociaż jest to możliwe :)

Mamy grubo ponad 1500 aukcji, mam prosbe pokazałbyś mi na priv jak to masz zrobione? Pokaze Ci moje aukcje i moze bys był w stanie cos zasugerowac?

Powiem Wam ze sie strasznie zdziwiłem nasz sklep z frazy sklep sportowy ze strony 5 wczoraj przeskoczył dzisiaj na 3 stronę, hmm miłe zaskoczenie ciekawe jak z innymi frazami. Czy macie jakies sprawdzone narzędzie do sprawdzania słów kluczowych i zajmowanego miejsca przez strone?

Powiem Wam ze sie strasznie zdziwiłem nasz sklep z frazy sklep sportowy ze strony 5 wczoraj przeskoczył dzisiaj na 3 stronę, hmm miłe zaskoczenie ciekawe jak z innymi frazami. Czy macie jakies sprawdzone narzędzie do sprawdzania słów kluczowych i zajmowanego miejsca przez strone?

Zrobiłeś tak jak pisałem, czy w inny sposób?

Co do darmowych Free Monitor for Google

Płatne, ja korzystam: Stat4seo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności