Skocz do zawartości

Wypalenie zawodowe

Exe

Rekomendowane odpowiedzi

Mówi się, że pracę powinno się zmieniac co 3 lata.

Nawet jesli praca jest Twoim hobby, to i tak przychodzi czas kiedy nic ci się nie chce.

Moim zdaniem czas na urlop :P - 2 tygodnie, troche popijawy, troche podróż, odwiedzić znajomych.

Zajałbym się czymś jeszcze o ile masz czas. Człowiek potrzebuje zmian, bo nie możno w kółko pracować ;]

A zona, dziewczyna, dzieci? - Są????

O_o

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ciężko nie harujesz, wynagrodzenie Ci odpowiada ale przez taką pogodę, złe odżywianie, brak sportu ( słabe krążenie), brak odpowiednich witamin ... mogą dopadać takie rzeczy rozważałeś takie opcje czy coś można zmienić by było lepiej a dopiero ostatecznie branże ? ;)

poniedziałek, środa, piątek - siłka

sobota - pływalnia

żrem owoce, ważywa co natura dała - po prostu lubię

Jeśli chodzi o zdrowie, to jedyny grzech to papierosy. Alkohol tylko na weselach.

Troszkę nie trafione, jedynie z pogodą trafiłeś.

szfab - akurat na święta pinda rzuciła ;) Na początku bolało, później kłuło a teraz już wisi i powiewa, na szczęście jest jeszcze w czym wybierać :P

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Musisz za mało zarabiać. Dobre pieniądze to dodatkowy motywator do pracy. Oczywiście mogę się mylić. Dobrą radą jest porzucenie etatu i rozpoczęcie własnej działalności. Wtedy dojdą takie karkołomne problemy jak podatki, niewypłacalność klientów, kontrole z US. Wtedy nie będziesz miał się nawet czasu nudzić.

seowyszbanner.gif

myślę że jakiś ambitny własny projekt postawił by cie na nogi... przed tym jakiś dobry urlop. A po drugie nalpeszą motywacją dla pracownika jest podwyżka jak wież za co pracujesz to ci się chce nawet stawiać 100 stron dziennie a jak pracujesz bo musisz to robisz ich 10 z czego i tak ich nie kończysz :P - może to przesilenie zimowe ;)

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Musisz za mało zarabiać. Dobre pieniądze to dodatkowy motywator do pracy. Oczywiście mogę się mylić. Dobrą radą jest porzucenie etatu i rozpoczęcie własnej działalności. Wtedy dojdą takie karkołomne problemy jak podatki, niewypłacalność klientów, kontrole z US. Wtedy nie będziesz miał się nawet czasu nudzić.

Tzn. wszystko w naszym życiu jest tak poukładane, że zawsze znajdą się minusy i plusy. Pieniądze nie zawsze są motywatorem, choć się bym nie obraził.

Bardzo dziękuje za merytoryczną pomoc, bardzo mi pomogliście i będę miał nad czym się zastanowić i pomyśleć przy dobrej kawie ;)

Można na was liczyć :P

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

zamiast negatywnych propozycji ZUSy itp może zaproponujcie pozytywne propozycje :P a moze by tak wytyczyć sobie nowy cel ? bo jak widze ze masz wszystko ułożone to nie dziwie sie że cie dopada "wypalenie", a cel jakiś plan realizacji, rozwoju na pewno by pomógł, a owoce i siłka czy pływalnia to nic nadzwyczajnego po prostu wypełnienie wolego czasu.

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Własna działalność nie jest lekiem na całe zło. Wymaga poświęceń, determinacji i przede wszystkim zapału. W przypadku Exe - który pisze, że jest wypalony i pozycjonowanie zaczęło go nużyć - własna działalność mija się z celem.

Na miejscu Exe a) zostałbym w branży, ale zmienił firmę, :P zmienił branżę, c) punkt a lub b + dłuższy urlop.

była...

Jeśli jesteś dobry i Cię na to stać oraz masz dobrego szefa, to pozycjonuj "na pół etatu", jednocześnie realizując coś swojego. I nie radziłbym biznesu przy kompie (jak wspomniana wczesniej grafika), tylko np. pracę u znajomego, przy czymś wymagajacym ruchu. Znudzi Ci się, to wrócisz do pozycjonowania.

Sam szukam etatu stróża w całorocznym jakims ośrodku wypoczynkowym w ładnym miejscu nad jeziorem :P

PS

część tego "wypalenia" to po prostu "deprecha" zimowa - przyjdzie wiosna słońce przygrzeje będzie lepiej ;) (mi na takie coś zawsze pomaga siłka 3h/dziennie i człowiek naładowany)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ear ma racje, może warto sobie wyznaczyć jakieś cele, np. uzbieranie na coś, zwiększenie zarobków itp. Mógł byś z jakimiś własnymi projektami ruszyć po godzinach, jak wiadomo w seo można zarobić na wiele sposobów. ;)

Przyznam też racje Beerbantowi, zwiększenie formy na siłce by coś więcej poszło, podkręcenie diety + areoby na zimową depresje bardzo dobre :P

Kto pyta, nie błądzi  :nauka:

hhhmmmmmm, tu często spotyka się komentarze, że za darmo nie radzę ale.

W seo jestem zupełny amator, za to w nastrojach nie. Powiedz czy zmienia ci się samopoczucie np. wieczorem, czy raczej stała apatia?

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

a i poruchać można na pewno :P

... Palcem w maszynowni albo w zęzach ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności