Skocz do zawartości

Wypalenie zawodowe

Exe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Exe zakładasz firmę, wynajmujesz sobie tanie mieszkanko na Wyspach Kanaryjskich i pracujesz zdalnie na leżaku :P zawsze jakieś urozmaicenie, na pewno lepsze niż 5 minutowy papieros na "aucie"

Zresztą, do tego nie trzeba firmy, jak się dobrze ustawisz z pracodawcą, nie będzie problemu pracować zdalnie na etacie.

100% racji- monotonia zabija, a zabawa z grafiką to spora odskocznia od pozycjonowania.

Musisz za mało zarabiać. Dobre pieniądze to dodatkowy motywator do pracy. Oczywiście mogę się mylić.

Tak, na początku. Po paru latach to imo przestaje robić aż takie wrażenie, no bo co z tego, że będe ileś tam więcej zarabiał i tak już mam wszystko co chce? Co będzie tym motywatorem? Jedno zero więcej na koncie? Pieniądze są przereklamowane. ;)

część tego "wypalenia" to po prostu "deprecha" zimowa - przyjdzie wiosna słońce przygrzeje będzie lepiej :P (mi na takie coś zawsze pomaga siłka 3h/dziennie i człowiek naładowany)

Krótkoterminowo warto uciec się do różnych wspomagaczy. Mi trochę pomogło picie mocnego yerba mate - daje nie tylko gwarantowany brak snu, ale też właśnie taki (pozytywnie) euforyczny nastrój i trochę zapału nawet do nudnych rzeczy.

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

...

Byłem w wojsku i w szpitalu, w pierdlu i na kupie szmalu,

Byłem w górach i na plaży, i żonaty cztery razy

...

Byłem w Rio, byłem w Bajo, miałem bilet na Hawajo,

Byłem na wsi, byłem w mieście, byłem nawet w Budapeszcie

...

Wszystko **uj

O ja wam mówię, wszystko **uj... O!

Może czasem trochę mniejszy,

ale potem jeszcze, jeszcze większy

...

:P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nie mozna przesadzac w zadna strone - jesli cala nasza radosc zycia ma byc oparta o zera na koncie to cos tutaj jest niehalo.. chyba ze ktos potem chce sobie pluc na starosc w brode ze w zyciu byl w ciaglej pogodni za kasa a i tak 'czegos' mu brakuje.. bo to ze mamy pienaidze dzisiaj nie znaczy ze jutro tez je bedziemy mieli - przypadkow ludzi, ktorzy tracili miliony z dnia na dzien i stawali sie dziadami jest duzo.

Nie dziwię Ci się, że dopada Cię wypalenie, bo pozycjonowanie jest nudne.

Jak już coś komuś wychodzi na tyle dobrze, że same sukcesy ma to niestety dopada monotonia.

Kiedyś grałem na forex i wiesz kiedy zacząłem się nudzić? Kiedy zacząłem na nim zarabiać...

Tak jak ktoś już powiedział. Znajdź sobie projekt/pomysł jak można inaczej spożytkować wiedzę seo i rób coś innego.

Możesz dla sportu zrobić stronę z grami online, wcisnąć ją w czołówkę i zmonetyzować - to jest lepsze niż jebanie dla jakichś klientów w biurze dla pracodawcy :)

podobnie jak z przyjaciółmi :D masz kase masz i ich, dopada cie kryzys, problemy i mają cie w du*** - zostają tylko prawdziwi ale o takich coraz trudniej, jak to mówią nie ma człowieka nie ma problemu

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności