Skocz do zawartości

Walka z nieuczciwością - ostatnie starcie :D

pozycjoner

Rekomendowane odpowiedzi

:idea:

Witam, na wstepie sorqa, że robie nowy temat mimo juz istniejących, ale chyba wpadłem na rewelacyjny pomysł zakończenia działaności panów z allegro pt. "pozycjonowanie za 10 zł".

Na czym to ma polegać?

-Czytając forum zaczełem troche myśleć co tu zrobic z "pozycjonerami" z allegro, wydaje mi sie, ze to co wymyśliłem i ZROBIE bedzie chyba zakończeniem interesu dla nich.

Wiadomo, nie zabije ich :twisted: ani tez nie odłącze neta na zawsze. Jedyne co moge zrobić to pozbawić ich klientów, przedstawiąjąc owym na allegro całą sytuację, jak to ich "pozycjonerzy: optymalizują.

Wykonam aucje, wyróżnie itp, da sie tytuł coś typu : "Pozycjonowanie stron dla każdego za darmo" :arrow: wiadomo, że każdego to zainteresuje i każdy kliknie, chyba, że ktos jest no inaczej myślący.

Na aukcji bedzie wytłumaczenie, tzn prośba by przeczytać dokładnie całą aukcje, bedzie opisana każda "sztuczka" "pozycjonerow".

Nie opisze wam dokładnie teraz co zamierzam ale ... pisze to ponieważ mam do was również prośbe byście odpisywali na ten post nie rozmawiając ze soba i przedstawiać swoich racji, ale prosze byście wklejali tutaj wszystkie dowody, sposoby, przykłady. Wtedy praca bedzie łątwiejsza, a co niektorzy juz jak widze podpatrywali prace kolegow "pozycjonerow".

Pozdrawiam i z gory dzieki. (sora za błędy i tresc nie układającą sie w logiczne zdania :lol: )

www.gify.org

www.gify.org

www.webmasterzy.com

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

zapomnialem :lol:

bedzie równiez wspomniane o seopl, i o was, jakie są ceny za normalne pozycjonowanie itp, bedzie całą prawda, prosze abyście wypisali tu jeszcze co zamieścić, bo wieczorami aukcja bedzie przygotowywana, pozdrawiam :)

www.gify.org

www.gify.org

www.webmasterzy.com

OK - 10 zl mało to się zgodzę

ale ja mogę wielu powiedzieć też to samo że np biorąc 300 to mało, a znam takich co pozycjonują po 30 zł za słowo i uwazaja ze to sa ceny OK.

Wiec nalezy przeanalizowac - ja wtyceniam w prosty sposob.

Haslo - np. BRAMKA SMS - 5000 wyswietlen dziennie - koszt linka sponsrorowanego - 5 x 1000 (75 zł) - 375 zł dziennie - koszt pozycjonowanie 10% wartosci linka - czyli 37,50 dziennie - miesiecznie 1000 zl -

wiec zapewne wielu z was robi to za 100 - 200 zl a ja uwazam ze cena 100 zł czy 200 za pozycjonowanie to taka sama cena jak za 10 zl

. Uwazam ze moja kalkuacja jest uczciwa bo jest to tylko 10% wartosci linka za pozycje 1-5.

A powiem wiecej strona pozycjonowana ma wieksza skutecznosc od boksu czy linka.

A pozatym juz mozna u mnie zamawiac tzw. wycieczanie boksow wiec klient zamawiajacy pozycjonowanie plus nową usługę :-) ktora wprowadzam skutecznie - DEPOZYCJONOWANIE co wychodzi mi także bardzo sprawnie.

A mam już kilku klientów którzy usługę pozycjonowania zamówili z usługą depozycjonowania.

I tu nikt nie może nic powiedzieć bo o ile pozycjonowanie jest pewnego rodzaju oszustwem jezeli ktosdopuszcza sie spamu to depozycjonowania nie mozna takowym uznac.

Np. tak jak jestem wstanie w wp dawac klikohita to moge go kazdemu odebrac na zawsze - system dziala w 2 strony.

Czy onet google tak samo, tzw. sztuka dla sztuki

Wiec jakie ceny uznac za normalne a jakie za niszczace - bo jak miklientsle 200 haselto mu odpisuje od reki ze za 10 hasel to rocznie zaplaci 10 000

no ale dzieki takiej stawce stac mnie na sprzet,odpowiednie zabezpieczenie i zatrudnienie ludzi do pozycjonowania,depozycjonowania,szukania spamu itp.

Pozdrawiam

Mariusz

Bede szczery.

Nie za bardzo rozumiem o czym ty do mnie piszesz :lol:

Haslo - np. BRAMKA SMS - 5000 wyswietlen dziennie - koszt linka sponsrorowanego - 5 x 1000 (75 zł) - 375 zł dziennie - koszt pozycjonowanie 10% wartosci linka - czyli 37,50 dziennie - miesiecznie 1000 zl

Wytlumaczto jasniej, bo ja tego nie rozumiem.

Druga sprawa, co to jest depozycjonowanie.

W jakim celu to robisz?

Jak dajesz i odbierasz klikohit?

Pytania te zadaje z ciekawosci, bo rzeczy o ktorych piszesz sa ciekawe. (tylko ich nie rozumiem do konca)

zapewne ma na mysli np. zmienianie ludziom wpisow w katalogach - w yahoo np. pierwszy wpis jest zablokowany haslem a np. w onecie mozna robic co sie chce...

co do allegro - swietny pomysl - tez o tym myslalem !!

ale moze w ten sposob - pozycjonowanie za 500 zl, kazdy bedzie w szoku czemu wszyscy w cenie do 10 zl a tu nagle 500 wyskoczylo...

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Sprzedaję na Allegro już bardzo długo,mam ponad 250 transakcji na swoim koncie i powiem Wam że ta aukcja nie przejdzie.Jedynym rozwiazaniem jest napisanie jakiegoś poradnika "jak nie dać się nabić w butelkę pseudopozycjonerom" i sprzedanie za najniższą stawkę np 1 zł.Mogę to wystawić i sprzedać a ewentualne zyski przekazać na jakiś dobry cel:serwer dla forum,katalogu Piotra czy inny wskazany przez Was.

Sprzedaję na Allegro już bardzo długo,mam ponad 250 transakcji na swoim koncie i powiem Wam że ta aukcja nie przejdzie.Jedynym rozwiazaniem jest napisanie jakiegoś poradnika "jak nie dać się nabić w butelkę pseudopozycjonerom" i sprzedanie za najniższą stawkę np 1 zł.Mogę to wystawić i sprzedać a ewentualne zyski przekazać na jakiś dobry cel:serwer dla forum,katalogu Piotra czy inny wskazany przez Was.

To jest niezłe brawo

Jak niedać się nabić w butelkę pozycjonerom stron www z Allegro-poradnik =D>

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

to chyba bedzie najtanszy i najprostszy sposob totez zgadzam sie z maksem. Wyroznienie aukcji wedlug poprzedniej propozycji bedzie kosztowac zbyt duzo i nie daje pewnosci powodzenia. a na zlotowke kazdy sie zgodzi i nie bedzie musial placic za przesylke bo e-mail jest przeciez za darmo :lol:

kill bill byles minimalnie szybszy

słownik informatyczny ... aby wiedzieć więcej

(łac. Oxygene - tlen) Tlen był jest i będzie bo tlen jest wszędzie ;-)

Proponuję cenę 0,50 groszy kup teraz

I zacytowanie z tego forum któregoś z artykułów co to jest cięzkie rzetelne pozycjonowanie

I tyle po pticach z allegro

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności