Skocz do zawartości

Walka z nieuczciwością - ostatnie starcie :D

pozycjoner

Rekomendowane odpowiedzi

ktoś pyta ja mu piszę jak mu cene nie odopowiada nic nie poradzę.

i to mi się bardzo podoba - jakby wszyscy tak postępowali to by się wszystkim nam lepiej powodziło ale to utopijne marzenia niestety...

ale dalej mnie zastanawia dlaczego nie mają negatywnych komentarzy... trzeba się tą sprawą zająć ;) w sumie można komuś takiemu negatyw wystawić ale on po złości też wystawi więc to też nie ma do końca sensu...

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

heh ;-) ty akurat wiesz że się cenie :-) bo kiedyś podpytywałeś o mój cennik, dopiero się zorientowalem jakieś kilka dni temu że wysyłałem ci ofertę na pozycjonowanie, oj nie ładnie nie ładnie :-). A nie lepiej mieć cenywg własnego szacunku do własnej pracy.

Ja tam nigdy konkurencji nie sprawdzałem pod względem cen, mam takie jakie uważam że są uczciwe - bo prxzecież logiczne jest to i każdy klient jest świadomy że gratisowo tego nie robię klient też buraków na stronie za darmo sprzedawał nie będzie. Powiem więcej nie żal mi jak ktoś idzie pozycjonować z marnymi efektami za 20 zl :-). Żalmi tylko tego pozycjonera który włacza kompa i szykujeopisy za 20 bo ja za taką stawkę na godzine nie poszedł by do pracy musiałbym byc kompletnym lamerem który jako pozycjonowanie znalazł sobie sposób na zycie. Mam pewną a nawet dużą przewagę, poza hostingiem domenami pozycjonowanie, projektuje foldery ,produkuje nosniki reklamowe, oklejam auta i robię mase innych rzeczy.

Na dzień dzisiejszy byłbym wstanie nawet pozycjonować gratisowo przez 6 msc wykańczając większość pozycjonerów a później wchodząc mocno na rynke. Bo daje głowe sobie uciąć że żadenbez chleba nie pojedzie długo - tylko kwestia po co. Ale jeżeli już będę miał zwalczać konkurencje za 10 zl to zrobię to inaczej - zrobię coś czego nie wytrzyma większość małych pozycjonerów a już napewno początkujący nie przebiją się z ofertą.

Pozdrawiam

Mariusz

No panowie ruszyłem, materiały zebrane, wstęp napisany, za dnia informator bedzie juz dostepny na forum do ściągnięcia, każdy bedzie mogl go przerobic, moze ktos zrobi szate graficza bo jest jak narazie to sam kod. No ale glownei tresc sie liczy, jak znajdziecie jakis bład to wiadomo poprawic. Jak cos dopisac to dopiszcie. Lada dzien informator bedzie dostepny :> Jeszcze tylko musze uzyskac pare info i zrobimy sajgon na allegro.

Osoby chcace sprzedawac niech sie dopisza, a "nadam :shock: " prawa do sprzedazy, kazdy niech wystawia kurs na aukcji ale o innym tytule.

Mam tez pomysl, bede rozsylal za free doslownie kurs wszystkim tym ktorzy kupili w bliskim czasie "pozycjonowanie" moze ktos zrozumie ze w gó**o wdepł i zaczna wystawiac komentarze negatywne ;)

#-o mam nadzieje, co o tym myslicie

pozdro

www.gify.org

www.gify.org

www.webmasterzy.com

Ja wczesniej sie wypowiedzialem, ze pieniadze z tej akcji chcialbym aby byly przeznaczone na WOŚP, ale tak naprawde chcialbym aby poszly na akcje Serce dla Marcina

Wczoraj ogladalem program o tym chlopczyku i bardzo chcialbym w ten sposob mu pomoc.

o widziz piotrek przyszla mi mysl, wiec widzisz moze z tym seopl wartozorbic tak - że czasem jakiś pozycjoner wystawi się jako akcja pomagająca tzn. będzie dział -zlecenia w zamian za przekazanie pieniedzy na (dziecko,szpital itp.). Jak zgłosi się klient i chętny pozycjoner To klient wpłaca kwotę xxx potwierdzacieto jakoś i pozycjoner xxx np. świadczy u usługę pozycjonowania. Ja od czasu doczasu napewno zrobiłbym coś gratis tzn nie gratis tylko za akt że ktos zaplaci gdzieś na dobry cel

Ja wczesniej sie wypowiedzialem, ze pieniadze z tej akcji chcialbym aby byly przeznaczone na WOŚP, ale tak naprawde chcialbym aby poszly na akcje Serce dla Marcina

Wczoraj ogladalem program o tym chlopczyku i bardzo chcialbym w ten sposob mu pomoc.

Jeśli o mnie chodzi to jestem jak najbardziej za, z przyjemnością też wykożystam do tego celu konka na Allegro i A24 :lol:

PS: Aukcje 24 mają do tego niemal idealne narzędzie jak aukcje harytatywne ;)

o widziz piotrek przyszla mi mysl

A ta myśl o pomocy charytatywnej przyszła Ci po przeczytaniu mojego postu czy sama z siebie?

To o czym myślisz to coś w stylu "kupując nasze produkty wspierasz..." mnie jednak bardziej chodziło że bezinteresownie będziemy umieszczać na swoich stronach linki na obrane akcje. Widzę świetną iniciatywę Michała - gratuluję i jak najbardziej się przyłączam jednak sugeruję abyś założył nowy post na forum SEOPL pt. "[akcje SEOPL] - serce dla Marcina".

Przedstaw w skrócie temat oraz podaj propozycje słów kluczowych z jakimi mamy pozycjonować aby wszyscy trzymali się ściśle określonego wzorca pozycjonowania. Proponuję aby pozostali zadeklarowali w tym poście na jakich stronach umieszczają link oraz na jaki okres czasu - może przy okazji będziemy mieć materiał do analiz zachowań wyszukiwarek.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Michal czy mozesz na ten czas zrobic oddzielny dzial, cos jak "pogaduszki" ale o tytule cos np. "walka z niuczciwoscia + pomoc"

Cos takiego, wtedy sie zrobi posty np" prawa do sprzedazy", kurs, dowody i wsyztsko wsyzstko, przynajmniej na czas trwania akcji co wy na to ? bo tak w jednym poscie to strasznie niewygodnie, przynajmniej dla mnie bo ja to wsio robie

pozdro

www.gify.org

www.webmasterzy.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności