Skocz do zawartości

Dodawanie stron do menu

joketown

Rekomendowane odpowiedzi

Mam stronę z horyzontalnym menu. Menu ma 7 głównych opcji, a każda z nich +/- 10 submenu. Dodatkowo na stronach jest menu boczne działające na zasadzie "rodzic/potomek".

1. Po pierwsze ustawianie kolejności wyświetlania podstron w tym menu bocznym jest mega upierdliwe, bo wystarczy że dodam nową stronę i zechcę ją przypisać np. gdzieś po środku, to muszę już zmieniać cyferki innych podstron tego samego rodzica, bez sensu i upierdliwe.

2. Drugi problem, to dodawanie tych stron do menu głównego z poziomu edytora menu. To też uważam, za bardzo niewygodne, bo o ile mam kilka podstron, to chwytanie, przeciąganie stron może być wygodne, ale jeśli mam w danym menu w sumie ponad 100 pozycji, to edycja menu jest naprawdę irytująca.

3. Dodawanie podstron do menu (poprzez np. wyszukiwanie) również jest do bani, bo jeśli mam w menu np 10 podstron, każda to wizytówka firmy i każda zawiera podstronę "cennik", "kontakt" i "oferta" to podczas dodawania strony do menu, zanim znajdę właściwy cennik, ofertę i kontakt mija sporo czasu

Jak wy sobie z tym radzicie, jakieś pluginy ogarniają te tematy jakoś sensownie, czy może jakieś ustawienia, których nie poznałem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności