Skocz do zawartości

amplikacja na windows do katalogowania

enimen

Rekomendowane odpowiedzi

uwielbiam osoby początkujące uczą osoby początkujące ;)

1.Omni nie działa na lokalu, nie mówiąc o Windowsie . Publiker-windows to pol-automat. Czytajcie dział z narzędziami a nie piszczcie herezje.

półautomatycznie ?

... czy w/w to nie są przypadkiem automaty ?

nie

W większości tematów każdy Ci poleci jako:

automat: Publiker stawiany na serwerze ale z tego co widzę to jest i wersja na windowsa ale to już jest bardziej ręczne dodawanie wpisów

półautomat: Z mojego doświadczenia mogę ci polecić Seolight dosyć dobrze się sprawuje bądź też Seobohater mający trochę więcej funkcji

@sev jak możesz nie pitol bez poparcia argumentacją

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...epsza+dodawarka

Poczytaj sobie posty ludzi (jakoś nikt tam w wypowiedziach się nie wychyla z publikerem)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

No to widzę że się pozmieniało jak jakiś czas temu czytałem o automatach to dużo osób polecało Publikera i jest może dostępny lepszy soft przepraszam mój błąd i jakby nie było Kojotek_OX jesteś autorem jednego z nich więc będziesz chwalił swój soft i się nie ma temu co dziwić :D a najlepszym rozwiązaniem będzie jak enimen poczyta sobie tematy na temat automatów i wtedy coś wybierze.

@sev czy ja coś zachwalam lub mówię na temat OmniADD ? Wkleiłem linka do ankiety którą zrobił użytkownik i tyle - to są FAKTY nie zachwalanie i reklama (sugerujesz że jeśli coś jest na korzyść kogoś to już jest to reklama ;))

PS: Każda sroczka swój ogon zawsze musi chwalić bo by nie była sroczką

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

kojotek mój błąd ze nie zapoznałem się z nowościami a wypowiedziałem się na ten temat, kurcze czas tak szybko leci że masakra a co do ostatnich twoich słów to się z nimi w 100 % zgadzam bo jeżeli sprzedajesz jakiś produkt i jest on dobrej jakości to powinno się go reklamować i chwalić przecież nie miałem tu nic złego na myśli a tak w ogóle to muszę zajrzeć na twoją stronę i zobaczyć co twój soft potrafi. I co najważniejsze możemy tu każdemu doradzać co może kupić ale i tak każdy przekona się na własnej skórze co dany soft potrafi a wszyscy wiemy że skuteczność softu w dużej mierze zależy od umiejętności osoby go obsługującej. Pozdro ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności