Skocz do zawartości

Zapraszam do nowego katalogu

Iran

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie nowe kody:

1. Pio111

2. Pio112 - wykorzystany wpis dodany

3. Pio113 - wykorzystany wpis dodany

4. Pio114 - wykorzystany wpis dodany

5. Pio115 - wykorzystany wpis dodany + darmowy audyt optymalizacyjny twojej strony w formie pdf na email :)

6. Pio116 - wykorzystany wpis dodany

Proszę o wybieranie wpisu darmowego i w uwagach do moderatora umieszczenie jednego z kodów.Zmienię wpis na premium.

Pozdrawiam

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Witajcie

Kod : Euro2012

Wpisz ten kod w sekcji "uwagi do moderatora" oraz po kodzie wynik meczu Polska-Grecja?

Każdemu który trafi dokładny wynik meczu , jego wpis lub dowolna ilość wpisów zostanie zmieniona na Grupę płatną Premium.

Osoby które nie trafią wyniku ich wpis zostaje dodany standardowo jako darmowy.

Zapraszam :)

Polska - Czechy ??

Kto trafi dokładny wynik dostaje wpis premium

plus dla pierwszych trzech wpisów z prawidłowym wynikiem gratis blast Xrumerem - 1100 profili lub 500 blog komentarzy

Twój typ zamieśc w okienku "Uwagi dla Moderatora"

Zapraszam :D

usprawiedliwia a tak w ogóle to właśnie

Przed 'a' robi się przecinek, czasem można użyć 'myślnik' jak pasuje.

e to ,i proszę o dalsze

W stosunku do literki 'i' nie stosuje się przecinków.

inaczej,oczywiście

Po znakach interpunkcyjnych robi się spację.

Dobra, tłumaczenie sensu nie ma. Polecam sięgnięcie do jakiejś książki o tej tematyce. Ja osobiście nie musiałem. :D

Jestem pełen podziwu, że Ci się chciało. Wiele lat do nadrobienia, jeden post raczej nie wystarczy z tego co widzę :P

Tekst poprawiony, kukis jeśli masz jeszcze jakieś rady to słucham?

Kolega @Kukis podał Ci podstawowe rady odnośnie kultury i netykiety a nie co zmienić w katalogu.

Ja ze swojej strony polecam czytanie książek, jakieś blogi o poprawnej pisowni (może to bardziej trafi), ewentualnie zdanie matury. Wiele osób uważa, że w pozycjonowaniu czy tworzeniu stron wystarczy znać techniki a język to pikuś. Potem zdziwko, że strona nie została dodana do katalogu, czy odrzuca potencjalnych Klientów w pierwszej sekundzie, gdy przeglądarka pokazuje orty w 90% treści o stylistyce nie wspominając.

Sry za offtop ale nie wytrzymałem ;)

Internetowa Baza Stron

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zapraszam do dodawania swoich stron , obecnie wpis jest indeksowany w google w ciagu kilku minut.Moderuje też wpisy na bierząco .Prosze o unikalne opisy inaczej wpis zostaje od razu odrzucony.

Kod:

Olimpiada 2012

Prosze wpisy dodawać jako darmowe a w sekcji "uwagi do moderatora" wpisać powyższy kod .Podczas moderacji zamienie go na wpis premium.Dotyczy tylko 10 pierwszych wpisów

Dziękuję pozdrawiam

www.katalogi.co

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności