Skocz do zawartości

[stronka]

vviherr

Rekomendowane odpowiedzi

udalo mi sie wyslac wiadomosc bez tresci,

brak obslugi error404,

zobacz co oferujemy... - a w jakiej kategorii sie znajduje?

dzial kontakt - rozwaz zduplikowanie linku i umieszczenie go na glownej belce, troche wiecej danych kontaktowych podniesie napewno twoja wiarygodnosc. dlaczego dane kontaktowe sa w dziale wysylka i zwrot a nie ma ich rowniez w dziale kontakt?

w szukarce data od - do, umiesc obok format, w jakim nalezy wprowadzic date.

"dodaj opinie" umiesc na rowni z czytaj opinie, proba dodania opini przenosci mnie na strone utworzenia konta, gdzie moge przeczytac, co daje rejestracja - ani slowa na temat, ze bede mogl dodawac opinie, rodzi sie pytanie - dlaczego zostalem tutaj przeniesiony, co zrobilem nie tak?

naglowek h1 odnalazlem dopiero w stopce, troche daleko..., zamiast 2 grafik emmka i pl - sugeruje jeden naglowek i metode fir.

emmka . pl - po logu brakuje sloganu, ktory by mnie utwierdzil w przekonaniu, ze tutaj dba sie o moje interesy

polityka prywatnosci - co sie dzieje z moim mailem, ktory podam w trakcie rejestracji?, czy zamowienie moge zlozyc poprzez szyfrowany protokol?

obsluga platnosci - w jaki sposob moge zaplacic za ksiazke, czy serwis obsluguje platnosci droga elektroniczna?

kategorie ksiazek to lista kategorii czy lista tabel - zamiana wielopoziomowo zagniezdzonych tabel na

<ul><li>kategoria</li></ul>

www.emmka.pl

Niestety ale:

Strona jest nieprzemyslana pod względem nawigacji, wyglądu i funkcjonalności

(czy przed wykonaniem przemyślałeś cały projekt?)

Pominięcie polityki prywatności w sklepie internetowym dyskwalifikuje dla mnie całkowicie serwis.

Te same pozycje książkowe w różnych cenach.

Nieujednolicone nazwy wydawców.

Wyszukiwarka - ech. zastanów się co mają oznaczać dla klienta daty? daty czego? od kiedy czego? czy jest to czynnik istoty i determinujący decyzje zakupowe?

Można mnożyć itd...

Czym będziesz wyróżniała się wśród takich potentatów a rynku jak merlin, vivid wysylkowa nie licząc naprawdę doskonałych stron wielu wydawców.

Bez obrazy ale jeśli chcesz aby klient był zadowolony dłużej niż do pierwszego badania satysfakcji klient (zdaje sie ze klient-właściciel księgarnii nie bardzo się orientuje w czym rzecz) to oddaj to zlecenie komuś innemu - nabierz doświadczenia, planuj prace, ucz się i podpatruj najlepszych i staraj się ich wyprzedzić.

ps.miałem nic nie pisać na temat tego serwisu bo przykre jest krytykowanei całkowite gdzi enie ma jednego dobrego punktu. Ale branża ta akurat jest mi bardzo bliska i nie mogłem się powstrzymać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności