Skocz do zawartości

Filtr 19 -> 20 luty

FiKaS

Rekomendowane odpowiedzi

dziwna sprawa, też zauważyłem że w okolicach 20.02 nastąpił jakiś większy ruch w pozycjach, ale ja to u siebie widzę jako powrót do pozycji które utraciłem jakiś czas temu (nie chciało mi się sprawdzić dokładnie kiedy nastąpił ten spadek, ale minimum jakiś miesiąc)

"Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"
1% dla Antka

Ania M.

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zauważyłem spadki dla stron ciągniętych od niedawna (pół roku i mniej) frazy z top 3-5 powypadały o 10-30 pozycji w dół - rumak nawet ze stajni nie był wyprowadzany. IMO grzebią coś w algo i tyle - albo czyszczenie indeksu i część linków wypadło. Pożyjemy - zobaczymy - na ten moment nie ma paniki :D

Wymienię się multikodami do SEOkatalogów - zainteresowanych zapraszam na priv

Ja zaczynam się już martwić, już mamy końcówkę lutego, a frazy siedzą na spadkach i ani drgną. Frustacja ze strony wlaścicieli, bo przez spadek pozycji, tracą klientów. Ogólnie to masakra. Ale będę twarda, nie poddam się googlowi!! Mam nadzieję,że w niedługim czasie rozpracuję powód spadków.

Witam,

Zauważyłem dzisiał, że znany serwis "r o k s a . p l" spadł na frazę "ogłoszenia towarzyskie" na 10 stronę.

Serwis istnieje od kilkunastu dobrych lat więc jeśli takie strony spadają to widać, żę wszystko jest możliwe!

Serwis jest naprawdę dobry i szkoda że takich też to spotyka...

Zawuażyłem jeszcze, że spadł również serwis "o g l o s z e n i a t o w a r z y s k i e . n e t" i kilka innych serwisów na frazę "ogłoszenia towarzyskie".

za kilka dni wróci - czkwaki w google to normalna rzecz.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

dziwna ta czkawka mam zaplecze na top1 pod "coś trudnego warszawa" masakra a klienta w d.....aleko

pewnie seowcy główkuja skad sie tam wzielo od 20tego.najgorsze jest ze wzmacnialem je tylko czymś co myślalem

ze już dawno nie dziala i raczej jako dummy site :) a tu siedzi i traffic gigantyczny mam nadzieje ze mi je ktoś zafiltruje bo nie lubie tak siedzieć na świeczniku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności