Skocz do zawartości

Dziwny ban google

maxii

Rekomendowane odpowiedzi

Filtr; Jesli Twoja strona znaczaco spadla w wynikach google i ta sytuacja utrzymuje sie dluzszy czas, sprawdz jej pozycje na description i pozycjonwane anchory np: pozycjonowanie www.nazwadomeny.pl Jesli nie ma strony w topie, najprawdopodobniej nalozony zostal filtr

moim zdaniem jest to filtr.... ja mam to samo ze stroną, ostatnio wrzuciłam strone z PR=3 na domene i nie ma jej w pozycjach wyszukiwania wpisując www....pl

jak się pozbyć tego filtra ??

ktoś wieee??

pomocy...

Chyba pisał wyraźnie, że site: nie zwraca wyników, więc strona ma banana... Nie wprowadzaj ludków w błąd...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Witam ponownie

poprawiłem w moim seokatalogu

wywaliłem wszystkie wpisy z mało unikalną treścią

dodałem unikalny opis strony

zmieniłem ip na dedykowane choć wcześniej też było unikalne ip

nie linkuje z nikąd odkąd mam bana a wcześniej do 10 linków dzinnie z katalogów domena jest z 2004 roku to chyba nie przesadziłem

mam unikalny szablon

wysłałem ponowne rządanie do google

i dalej nic dostałem odp Sprawdziliśmy Twoją witrynę i uważamy, że niektóre lub wszystkie jej strony są nadal niezgodne z naszymi wskazówkami jakościowymi.

teraz to nie wiem o co już chodzi

wgrałem na prubę cały katalog na inną domene i na drugi dzień się cała zaindeksowała bez żadnych problemów i bez poprawek które poczyniłem aby zdieli bana.

ma ktoś jakis pomysł co mog jeszcze zrobic ??

Najlepsze Suplementy CaliVita International

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności