Skocz do zawartości

Strona miłośników Marihuany :)

el Paco

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jest to mój drugi projekt ;p

adres strony to https://www.najarany.pl

Chciałem zrobić stronę z filmami i obrazkami związanymi z marihuaną :)

Kiedyś przeczytałem, że najlepiej robić strony o tym co się lubie tak więc oto i jest strona o Marry Jane :D

Strona od 6 do 18 rano ma jasne background a od 18 do 6 ma ciemne (negatyw dziennego) podobno fajnie to wygląda dla tego proszę was o ocenę.

Na początku chciałem użyc CakePHP skrypt ala demotywatory czy kwejk lecz się rozmyśliłem ponieważ stron tego typu jest multum w internecie a takiej strony jak moja jeszcze nie znalazłem w polskim internecie, wydaje mi się, że dobrze zrobiłem stawiając na WP.

Strona nie była pozycjonowana ani katalogowana, w sumie nie jest jeszcze skończona.

Proszę o sprawdzenie

dodawanie obrazków

logowanie przez facebook

ogólne porady co zmienić co dodać

możliwość dodania ulubionych obrazków poprzez klikniecie w serduszko

Jako że nie znam się zbytnio na tworzeniu stron jestem z siebie bardzo zadowolony :D

Jednak że potrzebuje jakiś ogarniętych ludzi co się znają na rzeczy i wskażą mi właściwą drogę.

Z góry dziękuje i pozdrawiam wszystkich :)

@up

dzięki za odpowiedź, nie wiem czy strona działa tylko u mnie na kompie czy co się z nią dzieje ;p u mnie strona wygląda tak: https://imageshack.us/photo/my-images/525/najat.jpg/ czyli że jakotako nawiązuje do MJ :) nie wiem czy cos jeszcze dodać czy co zrobić...

i wszystko niby działa, ale nie wiem czy tylko u mnie ;p

Strona od 6 do 18 rano ma jasne background a od 18 do 6 ma ciemne (negatyw dziennego) wegług mnie i moich kolegów fajnie to wygląda ale niestety oni się nie znają praktycznie na niczym dlatego zamieszczam ten post tutaj ;P

Emitowanie reklam Google Adsense na stronach o tematyce "narkotyki" jest niedozwolone.. Pomyśl o tym...

Portal informacyjny agregujący wiadomości RSS XMC.PL

Projektowanie stron i sklepów internetowych dev.xmc.pl Tomasz Michałowski

Potrzebujesz linków pozycjonujących ? Złóż zamówienie w LINKI SEO SKLEP i ciesz się wzrostem w rankingach.

zdjęcia są z internetu a mój portal w sumie to zbiór fotografi i filmów umieszczonych przez użytkowników w żadnym stopniu nie namawia do zażywania narkotyków itd tylko możesz dodać jakąś fajną, śmieszną fotkę coś w stylu demotów z tym że ich jest zbyt dużo

A CBŚ nie ma sie do czego pr***********ć bo zdjęcia w żadnym stopniu nie łamią prawa to chyba oczywiste że swoich zdjęc bym nie wrzucał do internetu.

Jest już kilka komentarzy ale jeszcze nie ma żadnej oceny, a o nią was prosiłem ;p i wogóle co myślicie o pomyśle i czy google zbanuje mi konto za reklamy w tym portalu.

ciekawe kto sie odważy przyjąc "zioło" do katalogu :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@rweb na stronie są dwa tła o 18 i 6 się zmieniają to jest wersją nocną tła sądze że to jakieś fajne urozmaicenie strony ;d

a co do katalogowania mam nadzieje że jakoś to będzie i dam rade jeszcze jej nie dodałem do żadnego katalogu, ale sądze że śmieszne filmy, albo zdjęcia marry jane da rade jakoś ;d

a ty zgredzie co sądzisz o moim projekcie ;d czy dać sobie spokój hehe

@edit i w sumie nadal nie ma żadnej oceny xD

Emitowanie reklam Google Adsense na stronach o tematyce "narkotyki" jest niedozwolone.. Pomyśl o tym...

podpinam się pod to. uzbierasz troche euro, przyjdzie miesiąc wypłaty i w tym momencie zablokują Ci (w sumie słusznie, bo łamiesz regulamin) konto. I tylko sie będziesz denerwował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności