Skocz do zawartości

Czy katalogować jeśli strona nie jest jeszcze otwarta ?

PrestaShop

Rekomendowane odpowiedzi

Ale co chcesz uzyskać katalogując taką stronę, bądź z tymczasową treścią? Akceptację wpisów w katalogach, czy efekty w postaci pozycji? Jeżeli te drugie to doprowadź stronę do ładu i wtedy zacznij działać.

Chciałem już ją trochę wypozycjonować / podlinkować przed otwarciem ... .

Większość katalogów ma to do siebie że taki wpis nie przejdzie moderacji, więc albo dogadać się z bardziej przychylnymi wlaścicielami sieci płatnych, albo zainteresować się Presell pages, tam będzie łatwiej :D

Co do treści tymczasowej to wróżenie z fusów dla nas bo nie wiem czym jest dla Ciebie treść tymczasowa, a jeśli nie będzie zgodna z tym co potem będzie na stronie (np teraz kilka artykułów o szablonach a potem sklep) to robota także bez celu, bo pewnie wielu właścicieli wyrzuci ją potem za niezgodność opisu z treścią :)

site:presta-shop.pro daje 170 wyników więc raczej to nie jest ban.

Aktualnie na stronie nic nie ma i jeszcze google tego nie zdąrzył nawet przeindeksować. Myślę, że potrzeba trochę cierpliwości...

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności