Skocz do zawartości

online gambling - spamerska skórka?

panek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zakładam ten temat ponieważ spotkałem się dzisiaj ze stwierdzeniem jednego administratora strony www, który współpracuje ze mną.

Moja strona jest nowa, praca nad unikalną skórką trwają cały czas, więc by domena się nie marnowała uruchomiłem na niej darmową skórkę, lecz współpracownik w jednym z maili napisał że w stopce strony znajduje się fraza "online gambling", która "jest najpewniej spamem, a powiązania naszej strony ze strona na której jest spam wróży same kłopoty jeśli chodzi o rankingi w wyszukiwarkach."

Czy to stwierdzenie jest słuszne? Jak z tym sobie poradzić, co zmienić w kodzie strony żeby było wszystko ok?

Najchętniej uruchomiłbym moją skórkę, jednak nie jest jeszcze ukończona...

Pozdrawiam i liczę na pomoc

lecz współpracownik w jednym z maili napisał że w stopce strony znajduje się fraza "online gambling", która "jest najpewniej spamem, a powiązania naszej strony ze strona na której jest spam wróży same kłopoty jeśli chodzi o rankingi w wyszukiwarkach."

zwolnij tego współpracownika :)

Czy to stwierdzenie jest słuszne?

nie, jeśli masz tam jeden taki link to nic tobie NIE ZASZKODZI

czyli moja strona tak jak on twierdzi nie będzie uznawana jako spamerska przez google?

tzn. ja mu mówiłem że nie zauważyłem żadnych problemów podczas pozycjonowania, wszystko szło bez problemów, ale wolę się upewnić bo sam dopiero zaczynam

powiedz administratorowi aby zajął się administracją a nie zabierał głosu w sprawach na których się nie zna - link jest w templejtce i jeżeli go usuniesz to naruszysz prawo autorskie - poproś administratora aby wziął to na siebie jak taki "mundry" ...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności