Skocz do zawartości

Uwaga Top Solutions

Motaba

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...
  • Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dostałam propozycję od Top Solutions i myslę o rozpoczęciu współpracy.

Ja wypowiem się krótko, miałem nieprzyjemność do czynienia dwa lata temu z firmą Top Solutions, efekt kilkumiesięcznego pozycjonowania strony to spadek kilku fraz, no a kilka pozostało bez zmian, no i faktury na pond 600 zł miesięcznie.

Zdecydowane odradzam współpracę.

• 5 miesięcy temu...

Ja niestety też się nadziałam na tą firmę.. Ogólnie nic nie robią! Frazy z 56 na 55 po 3-4 miesiącach. Umowa taka że uzależniają Cie od płacenia ponad pół roku. Brak kontaktu z osoba decyzyjną, a Twój opiekun odpowiada tylko na wygodne dla siebie pytania.[NIERZETELNI KONTRAHENCI] !!!

Niestety jak na tym forum szukałam pomocy i firmy do pozycjonowania to mnie moderatorzy ukarali :( cóż.

zapraszam do mojego sklepu - meble sosnowe

Niestety jak na tym forum szukałam pomocy i firmy do pozycjonowania to mnie moderatorzy ukarali :( cóż.

Jeśli nie chciałaś przeczytać 2000 znaków regulaminu naszego forum, to zakładam, że umowę z wyżej wymieniona firmą tez nie czytałaś,a teraz po raz kolejny szukasz pomocy?

• 1 miesiąc temu...

Powinni u siebie na stronie umieścić ten film promocyjny:D

Umowa taka że uzależniają Cie od płacenia ponad pół roku

To mnie najwięcej w ludziach drażni. Nie czytacie umów?

Taka sama sytuacja jest jak większość społeczeństwa bierze kredyty, pożyczki. Nie czytają tego co podpisują, a potem mają problem i mówią, iż ktoś jest nieuczicwy itd.

Ja zawsze czytam dokładnie umowę i pytam jak czegoś nie rozumiem lub gdy coś jest nie jasne, jeśli mi coś nie odpowiada to proszę o zmianę lub jeśli się nie da to mamy wolny rynek w Polsce i wybieram do współpracy kogoś kto wykona moje zlecenie według jasnych zasad i tyle.

• 2 tygodnie później...

Myślę, że przez każdą większą firmę przewinęło się kilka tyś. klientów co z automatu daje kilkudziesięciu niezadowolonych.

Ludzie myślą, że pozycjonowanie to 2 tygodnie i są na pierwszym miejscu. Nie słuchają, nie czytają umów, a potem wysyłają swoje żale.

Prawda jest taka, że trzymanie się jednej firmy seo przez ponad 2-3 lata może dać trwałe efekty i sukces. Sam pozycjonuje od kilku lat kilka firm i oni są zadowoleni. W tym czasie przewinęło się kilku krótkodystansowców, którzy chcieli spróbować na kilka miesięcy licząc, że będą za chwilę potentatami na rynku.

O TS wiem tyle, że znam kilku klientów co miało u nich efekty jak i odwrotnie.

Opluwacie się nawzajem bez sensu, przecież wiecie, że różnie to wygląda!

Mi po 4 miesiącach pozycjonowania klient wyłączył serwis, bo jednak mu się biznes znudził. Trafia mnie coś tylko, bo nie mam czasu biegać po sądach!

Powinniśmy się w końcu zjednoczyć i działać wszyscy w normalnych cenach od 500zł w górę minimum 10 fraz i uświadamiać ludzi, że na kredyty nie będą w pół roku w top10!

Zyzia! 3-4 m-ce nic nie mówi - jakie frazy? Czy ktoś wcześniej pozycjonował stronę? Jak długo istnieje serwis i jak wygląda, czy była optymalizacja?

Niektóre frazy pozycjonuje się kilkanaście miesięcy, niektóre 3 lata, a niektóre 4 tygodnie.

Jak przychodzi do mnie klient z serwisem zalanym spamem to od razu mówię, że efekt może być ale może też go nie być. Zrobimy co trzeba ale pewnych rzeczy nie cofnę.

No nic, pozdrawiam

ps doszły mnie słuchy, ze w tym filmie to był pic wielki, myślę że powinniśmy dowiedzieć się prawdy i z tym walczyć w obronie branży, a nie promować

• 1 rok później...

Odkopuję, bo znowu zaczęli spamować:

Szanowni Państwo!

Państwa serwis internetowy xxx.pl zwrócił moją uwagę tym, że nie znajduje się na wysokich pozycjach związanych z Państwa branżą w wyszukiwarce Google, przez co internauci nie mogą go odnaleźć. 
Przypuszczam, że poprzez tą sytuację tracą Państwo mnóstwo klientów, którzy potencjalnie są zainteresowani Państwa ofertą. 

Można to zmienić zwiększając oglądalność strony, a w konsekwencji sprzedaż.
Pragną Państwo być na 1 miejscu w wyszukiwarce Google tak aby klienci mogli błyskawicznie odnaleźć Państwa firmę? 
Wiemy jak wielkie znaczenie ma dla Państwa trafiona inwestycja w internet, dlatego pragniemy poinformować, iż nasze usługi objęte są GWARANCJĄ.
Pozycjonowanie w Google z gwarancją płatności za TOP10 i 3 miesiące za darmo.
Możliwość natychmiastowego rozwiązania umowy w przypadku braku efektów.
Do dziś zaufało nam wiele Firm i przy naszej pomocy zwiększyło zyski ze sprzedaży poprzez swoją stronę internetową, co potwierdzają nasze referencje - https://www.topsolutions.pl/referencje
Zgodnie z ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną (z dnia 18.07.2002 Dz. Nr 144 poz.1204) zwracamy się z prośbą o wyrażenie zgody na przesyłanie informacji na powyższy temat.
Aby otrzymać ofertę napisz w zwrotnej odpowiedzi:TAK, Imię i Nazwisko oraz telefon kontaktowy.
Państwa e-mail znalazłem w ogólnodostępnych źródłach w Internecie. 
Jeśli nie jesteście Państwo zainteresowani również proszę o informację.

Oczywiście udzielają GWARANCJI.

Z przyjemnością zgłoszone jako spam, mam nadzieję, że ich adresy IP wpadną na RBLe :)

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności