Skocz do zawartości

SEOparty Wiosna!

FiKaS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Mnie do głowy przyszedł niedawno inny pomysł.

Sporo tutaj obecnych osób ma rodziny, małe czy ciut starsze dzieci. A może zrobić taki piknik rodzinny (weekend rodzinny). W Wielu przypadkach, szczególnie małe dzieci, są przeszkodą w takiej integracji.

Jeśli by się znaleźli chętni, to mogę podjąć próbę organizacji takiego spotkanka gdzieś nad jeziorkiem. Z terminem sierpnia/września.

P.S. nie chciałem robić nowego wątku, więc jak potrzeba to niech moderatorzy to zrobią.

banner1.png

Pisanie artykułów w języku polskim, niemieckim i angielskim

jestem znad morza, chętnie się spotkam ale organizacji się nie podejmę (choć z chęcią pomogę). W maju jest jakiś długi weeken więc możnaby to wykorzystać do tego typu imprezy. Na półwyspie w 1 długi weekend maja zwyczajowo otwierają się wszelkie szkółki windsurfingu i kite więc jeśli byliby chętni to można zorganizowac jakieś kursy (ale ostrzegam woda zimna oj zimna) i przy okazji popić wieczorem.

wywóz gruzu - dla tych co remontują....

Obawiam się, że na długi weekend majowy ludzie mają już plany (rodzina, wyjazd ze znajomymi itd.) proponuję to zrobić w jakiś inny weekend majowy + dołożyć sobie dwa dni urlopu (np. czwartek - niedziela) - mając na uwadze to co napisał AMO-group.pl - wtedy można zrobić sobie wyjazd rodzinny :) zabukować domki, przyjechać z maluchami i wieczorkami przy ognisku posiedzieć przy piwku, czy na plaży ;)

Mnie do głowy przyszedł niedawno inny pomysł.
Byłeś już kiedyś na takim spotkaniu "SEOpijaków"? :)

Co te biedne dzieci by musiały oglądać. :)

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wielki Elektronik

@Irek! Niech się uczą jak wygląda życie, małe dzieci szybko chłoną wiedzę tu usłyszą gotlink tu coś i będą nowe pokolenie seo, a z drugiej strony można zrobić zrzutkę na 1 czy 2 panie które zajmą się maluchami dzieci też mogą się bawić a my musimy pamiętać że dziecko to nagroda a nie kara i ograniczenie. Każdemu czasami się należy trochę wolności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności