Skocz do zawartości

SEOparty Wiosna!

FiKaS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
z drugiej strony można zrobić zrzutkę na 1 czy 2 panie

Dobrze, że doczytałem do końca. Bo takie SEOparty z rodzinami i paniami mogłoby się źle skończyć (ile razy można się rozwodzić ;) ) :)

edit:// więc w okolicach końca wakacji założę nowy wątek ze spotkaniem i zobaczymy ilu wówczas będzie chętnych na jezioro/łodzie/wędkowanie/ogniska/komary/meszki/alkohol i co tam jeszcze przyjdzie Wam do głowy :)

banner1.png

Pisanie artykułów w języku polskim, niemieckim i angielskim

Trzeba ustalić termin. Długi majowy weekend odpada. Może 11-13 lub 18-20 maj?

Trzeba wiedzieć, że wyjazd na dorsza jest uzależniony od pogody - będzie wiało i po rejsie, a kuter trzeba rezerwować dużo wcześniej, zwłaszcza na piątek (o sobocie czy niedzieli można zapomnieć).

Ja chętnie poznam ludzi z branży, co prawda większość z was podzieli się na grupki i będą się trzymać swojej paczki a ja zostanę "sam", chyba że pójdę pilnować panie opiekunki(ja się rozwodzić nie będę)

Bo znając życie to fikas pójdzie z całym xannteamem (ps co jest z Tomkiem dawno nic o nim nie słyszałem)

A reszta z osobami ze swojego miasta.

@Grzegorz Goździk - znamy się? :)

MMarek pisząć Rowy masz na myśli to samo co ja ;> ? (rewelka! ;) )

Panowie nastawmy się na dłuższy wypoczynek 4-5 dni, notabene ludzie z południa parę KM muszą zrobić a na dwa dni to średnio mi się to widzi :)

Termin: 16-20 maj.

Noclegi: domki letniskowe

Cena noclegów: 800 za domek + zużyty prąd, średnio po około 40 zł od osoby za dobę

W razie większej ilości uczestników , dodatkowe noclegi w pensjonacie obok.

Kuter - trzeba liczyć 170 zł za rejs 10 godzin + wypożyczenie wędki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności