Skocz do zawartości

Płatne narzędzie SEO - co aktualnie polecacie?

FridayNight

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

szukam płatnego narzędzia SEO dla amatora w tym temacie (jestem webmasterem, nie pozycjonerem).

Mam kilka serwisów, które chciałbym zacząć bardziej intensywnie pozycjonować.

Zrobiłem sobie analizę słów kluczowych, wybrałem po kilka na serwis, chciałbym dzięki narzędziu śledzić na bieżąco ich pozycję. Chciałbym również z czasem mieć dane na temat backlinków i jeśli to możliwe (nie wiem) móc wykorzystać to narzędzie do integracji z G. Analytics.

Poszukiwania na własną ręke spowodowały lekki mętlik w głowie, za jakiekolwiek sensowne rekomendacje będę bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam

FN

przetestuj https://www.piersa.pl/demo/webmonitor/index.php l:admin p:admin na twoje potrzeby powinno wystarczyć

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Pozycje (zaawansowane i drozsze, ale swietne) - omnicrm

BL (darmowe/platne) - majestic seo

dodawarka + monitoring - donlinkage

Jestem producentem oprogramowania na stronie www.Skrypty.pro, m.in. Microsite Managera.

Chcesz się dowiedzieć jakie jest najlepsze narzędzie pod zaplecze?

Porównaj kilkadziesiąt cech znanych programów w formie tabeli.

Piszemy teksty, robimy blasty i podlinkowujemy w formie piramidy - sprawdź nas!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności